Ki nem varja hogy megjojjon? Ez a masodik honap hogy probalkozunk nagyon izgulok 6an kellett volna megjojjon de meg nem merek tesztelni mult honapban is kesett par napot es mar azt hittem sikerult.
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 08:48
1/24 anonim válasza:
Szia.En szombatra nem varom.Remelem nem jelentkezik nalunk mikulas,meg semmi tunetem nincs.
Hany naposak a ciklusaid?tuneteid vannak?
2/24 anonim válasza:
nekem már meg kellett volna jönnie a héten,de lehet csak késik?!Nem tudom,viszont ovu napokon nem tudtunk együtt lenni..tesztelni pedig még korai,drukkolok :))
3/24 anonim válasza:
De ha mar kesik, akkor tesztelhetsz szerintem holnap reggeli elsobol, de ha biztos akkor volt ovud, es nem voltatok egyutt a paroddal, akkor szerintem nem nagy az eselye, es lehet, hogy most csak a stressz miatt kesik,de szerintem nyugodtan johet a teszt holnap reggel.Megy a drukk!!Mi mar marcius ota probalkozunk, mult honapban nagyon sok terhessegi tunetem volt, kesett is 3 hetet, voltam dokinal mar 2 het keses utan es kb 5 negativ teszt utan is es nem volt babank, de nem keseredtem el tulsagosan, hiszen egy uj honap uj remenyekkel, es nagyon remelem, hogy jovo7 elejen mar 2 csikosat tesztelek, es szurkolok nektek is, hogy babasok legyetek, de ne keseredj el, ha ez a honap nem jossz ossze, csak bizzal abba, hogy majd a kovetkezo, es tessek az apucit elkapni ovukor.
4/24 anonim válasza:
Sziasztok.
Én holnapra nem vártam. És ma halvány pozit teszteltem x-epillel. :) Alig tudom elhinni mert ez volt az első próbálkozós hónapunk... Szerintem ha 6-ra nem vártad akkor már nyugodtan tesztelhetsz... :)
5/24 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, én 16-ra nem várom.
6/24 anonim válasza:
En 15-re nem varom! :O
6.honap
1. bebike
7/24 anonim válasza:
szia.nekem is 6-án kellett volna megjönnie de semmi csak émelygek mensis tünetem nincs de ma reggel rózsaszínes volt a wc papiron remélem nem jön meg
8/24 anonim válasza:
Kerdezo, majd irj, hogy mi lett veled.
9/24 A kérdező kommentje:
koszi hogy irtatok , nekem meg nincsenek tuneteim se mensi se terhesseg a parommal megbeszeltuk hogy meg 2-3 napot varunk a tesztel nekunk is elso baba , szurkolok mindenkinek
2012. okt. 8. 13:20
10/24 A kérdező kommentje:
Nalam meg semmi nalatok?
2012. okt. 9. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!