Tényleg babát szeretnék? - egy ideje próbálkozunk
Sziasztok! Egy ideje szeretnénk babát a férjemmel, de sajnos még nem jött össze. Több oka is volt, hormoneltérések, cisztaműtét, stb. Nagyon szeretnék már egy picit, de ahogy telik az idő, kezdek elbizonytalanodni. Nem tudom eldönteni, tényleg akarom-e vagy csak egy teljesítendő feladat lett az egész. A családban több pici is van, velük jól kijövök, a férjem és köztem is minden rendben.
Engem meg az foglakoztat, mi van, ha csak muszájból akarom és nem lenne türelmem hozzá? Más is gondolkozott már ezen?
Szerintem vagy hárítasz (önvédelemből), vagy belefáradtál a dologba. Nem is baj, ha egy időre kicsit feladjátok, ki tudja ...
Mi is régóta küzdünk, több mint két éve. Nekem inkább az fordul meg a fejemben, hogy azért nem sikerül, mert nem érdemeljük meg. De ez az alacsony önértékelésemnek is köszönhető, és ennek a meddőség nem tesz jót. Ugyanakkor sokaknak összejön egyből, akik nem is örülnek neki.
Kedves Kérdező!
Bennem is sokszor felmerül ez a kérdés. Ugyanakkor rájövök, ez csak akkor jön elő ha elfáradtam. Vagy belefáradtam....pár dologba.
Aztán mindig rájövök, nem tudom elképzelni az életem gyerekek család és férj nélkül. De úgy, hogy a MI családunk, gyermekeink stb. Akárhogy gondolkozok, rájövök boldogság csak mellettük van, pedig még nincs gyermekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!