Mondanátok tüneteket? Vagy van ilyen egyáltalán?
Beágyazódásos tünetekre vagyok kíváncsi.
A terhességi teszt már lehet mutatni valamit?
írd be a keresőmezőbe: beágyazódás, tünet, ez a legegyszerűbb módja, hogy megismerd az összes lehetséges tünetet.
Nekem nem volt semmilyen tünetem.
nem leszek népszerű, de szernintem ne figyeld magad, hamarabb leszel úgy terhes, mintha azon agyalsz, hogy most vajon mit érzel, lehet mindig is érezted, csak nem figyeded magad annyira, így most "tünet" lesz.
Gondolj bele hány tini lány lesz terhes csupán egy alkalomtól, na ők nem figyelgetik magukat. Akik meg rágörcsölnek mert nagyon akarják sokáig próbálkoznak. Ez csak egy tanács.
Nekem semmi tünetem nem volt mikor terhes lettem, hozzáteszem és is hőmérőztem, de mikor terhes lettem abban a hónapban már meguntam a hőmérőzést, szóval nem figyeltem magam annyira.
Peteéréses tesztet vettem és a teherbeesés nem is akkor volt, hanem előbb 1 héttel mint hogy a teszt mutatta, szóval rendszeresen kell "csinálni" :) , legalábbis az orvosi vizsgálatok alapján előbb volt a peteérés, szóval hiába teszteltem.
Szóval ezért írom, mert én is figyelgettem magam stb és akkor jött össze amikor már nem foglalkoztam vele annyit, de tudom úgyis figyelni fogod magad :)
amikor már pozitív volt a terhes tesztem semmi tünetem nem volt amúgy és jóval menstruáció előtt teszteltem.
Aztán 3 napig meg fog jönni érzésem volt, de nem jött meg, pedig pont olyan volt meg is ijedtem mert már úgy voltam vele sikerült a baba :) aztán szépen folytatódott minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!