Lassan 1 hónapja szedem az elevitet, mert babát szeretnénk és kicsit fel kell turbózzam a szervezetem. Produkálhat a készítmény terhes-tüneteket?
Figyelt kérdés
Ha ebben a hónapban sikerülne a baba, akkor kb most ágyazódna be, de legalább 2 hete felduzzadtak a melleim, a bimbó kissé elsötétült, alhas feszül stb stb.
Létezik, hogy köze van a vitaminszedéshez? Lévén a hormonok még most kezdenének el tombolni, nekem meg 2 hete fájó dinnyék nőttek a kis cicijeim helyén.
2012. szept. 21. 09:52
1/5 anonim válasza:
Hát a vitamintól legfeljebb hízhatsz, igaz, attól nő a mell, de nem sötétedik. Viszont nekem 15-16 hetesen sötétedett csak...
2/5 anonim válasza:
Szerintem eleinte csak felet vegyél be,nekem még a 12.hétig ennyit javasolt a védőnő,mert már a terhesség előtt hányingerem volt. Lehetséges bármi,de ezek a tünetek nem hiszem,hogy az Elevittől vannak.
3/5 anonim válasza:
Azt hiszem a helyedben csinálnék egy tesztet. Nem te lennél az első, akinek a teherbeesés után is megjön a vérzése.
Ha meg negatív, akkor máshol kell keresgélned, az Elevit egyszerűen természeténél fogva nem okozhat ilyesmit.
4/5 A kérdező kommentje:
Kilóra nem lettem több, bár tényleg kicsit vaskosabbnak látom magam. A sötétedés minimális, a mellek teltsége meg a fájdalom, ami szembetűnő. 24-én kéne megjönnie, tegnap óta pecsételgetek, de ugye teszt ilyenkor még nem mutat semmit. Hasfeszülés-fájás is azért jelentkezik szépen.. csak már azt gondolom, hogy beképzelem, vagy csak a vitamin vagy mittudomén...és nem is baba miatt.. pedig úgy szeretném!!!:)
2012. szept. 21. 10:07
5/5 anonim válasza:
Egy újságban olvastam, ha babát szeretnél, onnantól kezdve viselkedj úgy, mintha terhes lennél. Segít. :) Nekem is segített pedig utólag olvastam, nagyon hamar terhes lettem. Én is elkezdtem enni az elevitet, de leállítottak róla hamar (kb. 5. szemnél egy orvosismerős), hogy inkább a folsavat szedjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!