Barbara2012 kérdése:
Miért lett más színű szeptember közepétöl a naptáram? (ciklus.hu) Nem vagyok terhes, de már probálkozunk.
2012. szept. 20. 08:15
1/8 anonim válasza:
Ez a link csak ciklus fo oldalra visz, ahol be kell jelentkezni. A naptarat csak ugy tudod ide belinkeni hogy ha csinalsz egy pillantat kepet a keernyodrol elmentet kepkent es a kepte linkeled be.
2/8 anonim válasza:
Amugy nem ertem hogy mit ertesz mas szinu alatt, tenyleg latni kene.
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy lehet képet csinálni? Sajnos nem értek a géphez.
A mostani honaptól be kékült a következö 8 hónap, és nem jelez semmit, hogy mikor lesz a következö mensim vagy hogy mikor van peteérésem.
2012. szept. 20. 09:41
4/8 krisztina24 válasza:
Nekem akkor volt kék,amikor bejelöltem a lapon,hogy terhes vagyok:
5/8 krisztina24 válasza:
Bocsi,kilépett..nem jó a link.
De nekem az a terhességet jelentette, mivel bejelöltem hogy augusztusban (tavaly) lettem terhes,így a többi hónap csak kék lett.
Véletlen nem jelölted be hogy terhes vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jelöltem be, de lehet hogy véletlenül benyomtam valamit, valahogy ki lehet kapcsolni? Bár örülnék ha terhes lennék, de még sajnos nem. Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 20. 12:27
7/8 krisztina24 válasza:
Segítek.
Menj bele a ciklus.hu-ba, és bal oldalt van "terhesség figyelő", abba menj bele és ha valamit beírtál akkor töröld ki, illetve ha pozitív terhességi tesztet jelöltél be a naptárban,azt is töröld ki.(rámész arra a napra és a nap részletei alatt tudod megcsinálni).
Szólj ha sikerült!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sikerült. Bevolt jelölve a terhességi megfigyelö. Valahogy bejelöltem. Szép Napot!
2012. szept. 21. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!