Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus.hu-n vezetem a ciklusom...

Ciklus.hu-n vezetem a ciklusom, mennyire lehet hinni a lány/fiú naptárnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Első próbálkozós hónapba vagyunk és érdekelne hogy mi a véleményetek erről.

Valahogy lehet befolyásolni a dolgokat hogy kislányom legyen?

Szép napot mindenkinek.

2012. szept. 19. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kislányt szeretnél, akkor ovu előtt 2 nappal legyetek együtt, úgy növelhetitek meg az esélyét. Ehhez persze pontosan tudni kéne, hogy melyik nap van ovud, amire ez a naptármódszer nem túl alkalmas. Meg azért befolyásolni nem lehet, max kicsit több esélyt adni egyik vagy másik nem lehetőségének.
2012. szept. 19. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Ehhez sztem kevés a netes program kb. annyira lehet megbízható mint a gyürülógatós módszer . Talán genetikus v. orvos tudná ezt megmondani hogy s mint van esély . középidőben való szeretkezéskor nekem egyszer lányom egyszer fiam lett.

szv. nem mérvadó . kisbaba kisbaba akár fiú akár lány.

2012. szept. 19. 08:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat.

Én is tudom, hogy kisbaba kisbaba, meg a lényeg hogy egészséges legyen természetesen nekem is ez a legfontosabb.

De nagy a valószínűsége, hogy nekem csak egy gyermekem lehet, így ha van rá praktika akkor szeretnék mindent megtenni hogy kislány legyen.

2012. szept. 19. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres a menszeszed és már egy ideje vezeted a ciklus.hu, akkor elég nagy rá az esély. Nekem a ciklus.hu szerint fiú és valóban fiam született. Kérdés, hogy biztosan közép időben van-e neked is peteérésed.
2012. szept. 19. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:

tavaly október óta vezetem a ciklusomat a ciklus.hu-n.

Sajnos közbe volt 3 vérzésem ami nem 31 napos volt.

37,38,43 naposak voltak... :(

Ezért aggódok is egy picit, hogy jó lesz vajon így vagy nem.

De ha valaki tud valami jó kis népi praktikát az is érdekel... :)

Pl. hogy mit kell enni vagy inni hogy kislány legyen... :)

2012. szept. 19. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Keresd meg a neten a kinai fogamzasnaptart.Nekem kisfiut josolt,az is lett,es a kornyezetemben mindenkinek visszaszamoltam(kb.15.szemelybol 1nel tevedett).Sokan hulyesegnek tartjak,es lehet en sem hinnek benne,ha engem is atvag,de egy probat meger :)

Sok sikert!!!

2012. szept. 19. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!