Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki érzi a terhességi...

Ha valaki érzi a terhességi tüneteket miért nem fordul orvoshoz? Miért ide irkál hogy lehet e baba vagy nem?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, rengetek ilyen kérdés van, ha nem biztos benne akkor miért nem fordul orvosához? Én biztosan ezt tenném.
2012. okt. 5. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert kíváncsi, hogy tényleg azokat a tüneteket érzi, amiket mások. Ráadásul sokan bebeszélik maguknak, és nekünk kell őket a földre visszaterelni, hogy pl a nemvárt előtt 3-5 nappal nem lehet hányós, stb...
2012. okt. 5. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a tipikus tüneteket érzik, és kíváncsiak másnál is volt-e hasonló. Aztán előbb utóbb úgyis csinálnak tesztet és elmennek dokihoz, csak kicsit előtájékozódnak vagy megnyugtatják/biztatják magukat.
2012. okt. 5. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Azért, mert ahogy az 1.is írta,aki babát szeretne, sok mindent hajlamos beképzelni.

2. Csak azért, mert "úgy érzem terhes vagyok", nem fogok orvoshoz menni.

Ha zavar Téged, ne olvasd ezeket a kérdéseket.

2012. okt. 5. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert megerősítést vár. Azt akarja olvasni, hogy "igen, nekem is így kezdődött, tuti babás vagy!".

Én azt nem értem, miért nem tesztel legalább? Azzal nem kell megvárni a másnapot, a rendelési időt.

2012. okt. 5. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, de tényleg sok ilyen van. sajnos aki babás akar lenni sokszor beképzeli a tüneteket és itt várja a megerősítést, aminek persze törés a vége, mert nincs baba :( szerintem nem a tüneteket kellene keresni, akkor sem ha babár akar valaki, hanem kivárni a nemvárt napját és reggel tesztelni ha nincs vérzés...
2012. okt. 5. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

hát ja én mikor terhes lettem megcsináltam a tesztet és nem egy fórumtól vártam, hogy mondják meg az vagyok-e :)

aztán elmentem dokihoz aki megerősítette.

amúgy nekem pl semmi tünetem nem volt és mikor már terhes voltam én is kérdezősködtem, hogy mennyire normális, hogy tényleg semmit sem érzek, de az már csak amiatt mert mindig azt hittem csak hányva, rosszullétekkel lehet terhes az ember :) hát nem szerencsére jól alakult minden

2012. okt. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!