Ha valaki érzi a terhességi tüneteket miért nem fordul orvoshoz? Miért ide irkál hogy lehet e baba vagy nem?
1. Azért, mert ahogy az 1.is írta,aki babát szeretne, sok mindent hajlamos beképzelni.
2. Csak azért, mert "úgy érzem terhes vagyok", nem fogok orvoshoz menni.
Ha zavar Téged, ne olvasd ezeket a kérdéseket.
Mert megerősítést vár. Azt akarja olvasni, hogy "igen, nekem is így kezdődött, tuti babás vagy!".
Én azt nem értem, miért nem tesztel legalább? Azzal nem kell megvárni a másnapot, a rendelési időt.
hát ja én mikor terhes lettem megcsináltam a tesztet és nem egy fórumtól vártam, hogy mondják meg az vagyok-e :)
aztán elmentem dokihoz aki megerősítette.
amúgy nekem pl semmi tünetem nem volt és mikor már terhes voltam én is kérdezősködtem, hogy mennyire normális, hogy tényleg semmit sem érzek, de az már csak amiatt mert mindig azt hittem csak hányva, rosszullétekkel lehet terhes az ember :) hát nem szerencsére jól alakult minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!