Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázok már 2 napja, de nem...

Barnázok már 2 napja, de nem tudom mennyi az a mennyiség ami lenni szokott terhesség esetén. Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
A doki péntekre hívott vissza ultrahangra, de a mensim már 4 napja késik ebből 2 napja barnázok, és a nem várt után 1 nappal negatívat teszteltem, lehetek terhes?
2009. aug. 5. 07:55
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy hogy így érdeklődsz, lelkileg jól vagyok egyébként, testileg meg 1,5 évvel ezelőtt történt egy nagyobb érvágás az életemben aminek hatására lefogytam 20 kg, na ez most stagnál nálam már 1,5 éve, most kezdtem el ebben a hónapban hízni 2-3 kg.Tuti hogy a stressz és a hirtelen fogyás, ritka étkezés tönkre tette a peteérésemet korábban, amit most próbálnak helyre hozni. Te hogy vagy testileg és lelkileg?

Én most 46-47-48 kg vagyok, te?

2009. aug. 7. 08:55
 32/41 anonim ***** válasza:
Testileg nagyon jól,év elején volt egy tisztítókúrám,attól híztam egy picit 65kg-ra,azóta is tartom.A magasságomhoz kérest van egy kicsi felesleg,de nem vészes.És most a barátcserje segített még pár kellemetlen tünetemen.Úgyhogy testileg mondhaton,hogy jól!Lelkileg nem igazán,tudod nagyon félek tőle,hogy nem maradok újból babás.Vagy ha mégis akkor úgy járok majd mint a múltkor.Nem tehetek róla nem tudom legyőzni ezt a parát!!!!
2009. aug. 7. 09:50
 33/41 A kérdező kommentje:

Tudom és szorítok neked!

Nekem holnap kell visszamenjek a dokihoz az eredmény miatt, nagyon szoríts...

2009. aug. 7. 10:17
 34/41 anonim ***** válasza:
Szorítok és írj,hogy mi volt!Remélem mihamarabb neked is összejön a dolog!
2009. aug. 7. 16:58
 35/41 A kérdező kommentje:
Sajna nem jött össze, nem vagyok terhes:-((
2009. aug. 10. 07:29
 36/41 anonim ***** válasza:
Sajnálom,amúgy adott a doki a múltkor valami gyógyszert.És most minden rendben?Nem kell beavatkozás?Végülis vetélésed volt,nem? Nekem nem kellett,magától távozott,de mondta a doki,ha begörcsölök vagy valami baj van menjek egyből.
2009. aug. 10. 08:48
 37/41 A kérdező kommentje:

nem volt vetélés sem, persze szedek Duphaston-t meg clostyt.

Te szedsz valamit?

2009. aug. 10. 08:57
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem ilyen gyógyszereket nem,barátcserjét csak. A dokihoz szeptenberbe kell(ene) mennem,és most akarok konzultálni a természetgyógyászal,tud-e fogadni a héten?+a teák,de csak kicsiben,napi egy csésze.
2009. aug. 10. 16:34
 39/41 A kérdező kommentje:
Én naponta 2 nagy csészével iszok, bár arra is gondoltam lehet elegendő lenne 1-el is, mert még mellette gyógyszert is szedek, nem is egyet, nehogy bekavarjon, óh bárcsak terhes lehetnék már, annyira szeretném!
2009. aug. 11. 07:24
 40/41 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm, Ő meg úgy esett teherbe hogy petefészekgyulladása volt, 2 féle antibiotikumot szedett és 1 nagyon erős fájdalomcsillapítót, és most volt genetikai vizsgálaton, ahol azt mondták megtarthatja, max fogelszíneződése lehet a babának.
2009. aug. 11. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!