Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázok már 2 napja, de nem...

Barnázok már 2 napja, de nem tudom mennyi az a mennyiség ami lenni szokott terhesség esetén. Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
A doki péntekre hívott vissza ultrahangra, de a mensim már 4 napja késik ebből 2 napja barnázok, és a nem várt után 1 nappal negatívat teszteltem, lehetek terhes?
2009. aug. 5. 07:55
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de a barnázás terhesség alatt egyáltalán nem normális! Doki nem adott valami gyógyszert? Bár ha még ő nem állapította meg a terhességet, akkor lehet, hogy nem is fog. A legrosszabb lehetőség, hogy terhes vagy ugyan, késői peteéréssel (ezért nega a teszt), viszont valami gubanc van és most lökődik ki... Ennél csak jobb lehet! A másik lehetőség, hogy terhes vagy, késői peteéréssel, ezért van egy kis barnázás, de 2-3 hét múlva már ott lesz a babucid dobogó kis szívvel! :D Kívánom, hogy így legyen és pénteken már látszódjon a petezsák és ne legyen semmi baj!
2009. aug. 5. 08:05
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló,nem jó vége lett.Nem láttuk a picit uh-on,járkáltam 3 naponta dokihoz,bár nekem 2 pozi tesztem is volt,nem múlt a barnázás 10nap után aztán kilökődöt magától távozott.Szörnyű volt,semmit sem tudtam tenni!Kívánom,hogy te szerencsésebb legyél és pénteken megmutassa magát akkor ír gyógyszert a doki és nem lesz baj!!!:)
2009. aug. 5. 08:11
 3/41 A kérdező kommentje:

Reggel óta megjön érzésem van, és már volt 2 csepp alvadt vér szerű valami...nekem mikor megjön akkor piros és rengeteg van, szerinted megfog jönni?

Orvosom azt mondta várjuk meg hogy megjön e vagy sem péntekig, ha megjön fel kell hívjam mert peteérésre szedek Clostyt meg Duphastont, ha pedig nem jön meg akkor pénteken kell menjek ultrahangra.

2009. aug. 5. 08:14
 4/41 A kérdező kommentje:

így is menjek el pénteken a vizsgálatra? Mit gondoltok?

Teljesen el vagyok már keseredve, ez a 3. hónap hogy nem sikerült.

2009. aug. 5. 08:16
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjönne:figyeld milyen!Azt mondtad alvat vér,nagyon nem jó vetéléskor nekem is nagy darabokban távozott.Szerintm ha nem jön menj el,ha csak barnázol megvizsgál aztán megmondja hogyan tovább,ha megjön erőssebb darabosabb és fájdalmasabb lesz,mint szokott(bár nekem nem fájt).
2009. aug. 5. 08:24
 6/41 A kérdező kommentje:
Szerintetek csináljak délután egy tesztet?
2009. aug. 5. 08:30
 7/41 A kérdező kommentje:

Van egy ismerősöm és 40-41 naposak a ciklusai,2 hónapi alhasi fájdalom miatt elment orvoshoz, ahol ultrahangon és hüvelyultrahangon kimutatták hogy volt peteérése, és összeesett a sejt, de viszont petefészekgyulladása van és ciszta, erre kapott antibiotikumos kezelést.Ha jól tudom Kliont kapott 5 napig kellett szednie és közben teherbe esett mert csinált terhességi tesztet és pozitív lett, elment orvoshoz, ahol nem tudták behatárolni még hány hetes lehet, viszont üres a petezsák egyenlőre, és genetikai vizsgálatra is szükség van, hogy a gyógyszerek nem tettek e kárt a babában.

Mostanra érzékeny a mellbinbója, és állandóan megjön érzése vban, és a bal oldali petefészke még mindig nagyobb a gyulladás miatt.

Szerintetek kismamák, vagy akik voltak már ilyen helyzetben, mennyi az esély arra hogy terhessége megmarad?

2009. aug. 5. 08:35
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz!Persze hogy menj a dokihoz nem csak akkor van ilyen, ha baj van, hanem pl.beágyazódáskor is.
2009. aug. 5. 08:36
 9/41 anonim ***** válasza:
2009. aug. 5. 08:36
 10/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom,csinálhatsz tesztet,hátha már mutat valamit!Szorítok,hogy ne jöjjön meg!Van esély rá,hogy barnázás mellett meg lehet menteni a pici,a barátnőd esetáhez nem tudok hozzászólni,nem vagyok orvos,én is csak szenvedő álládozat vagyok. Többször volt petefészekgyulladásom és cisztám is,de azzok allatt nem tudtam teherbeesni!
2009. aug. 5. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!