Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázok már 2 napja, de nem...

Barnázok már 2 napja, de nem tudom mennyi az a mennyiség ami lenni szokott terhesség esetén. Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
A doki péntekre hívott vissza ultrahangra, de a mensim már 4 napja késik ebből 2 napja barnázok, és a nem várt után 1 nappal negatívat teszteltem, lehetek terhes?
2009. aug. 5. 07:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Én linkeltem!Ez a én kérdésem volt sajnos elment a baba!
2009. aug. 5. 08:42
 12/41 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom!!!

Ki mennyi ideje vár már 1 kisbabára?

Miért olyan nehéz még gyógyszer mellett is teherbeesni?

Én kezdtem a Duphastonnal 2 hónapig, a 2. hónaptól már volt peteérésem, a 3. hónapban Clostyt szedtem és Duphastont, és már 4 napja késik, amiből 2 nap barnázás van, ma pedig már erős hasfájás:-(((

Barátnőmmel kapcsolatban még annyit szeretnék mondani, hogy nap minden szakában érzi a mindjárt megjön érzést, ez baj?

2009. aug. 5. 08:47
 13/41 anonim ***** válasza:
A hasfájás az tényleg nem jó,ha van valaki odabennt most mért akar távozni?Mondd neki,hogy még nincs idő!!!Kellemetlen dolgok ezek,aki meg tojik rá azzal meg tuti megesik!!!!Én fáradok csajok,8 év nagyon hosszú idő.azt terveztem iratok fel fogigátlót,mert nagyon sokszor van cisztám,ha már gyerekem úgysem akar lenni,és olvastam a bogyó féken tartja a hormonokat,így nem alakul ki a ciszta(de tényleg azóta vagyok problémás mióta nem szedem a bogyót).Aztán mikor vártam,hogy megjöjjön ott volt a babóca,sajnos nem sokáig!Szerintetek ez jel volt?Hogy össze fog jönni csak legyek még egy kicsit türelemmel!De meddig?Meddig szenvedjek még?
2009. aug. 5. 09:31
 14/41 A kérdező kommentje:

Hát szerintem nekem nincs senki a pocakomban:-(nagyon úgy fest a dolog!lehet azért is mert annyira várjuk már.

Sokszor mikor megyek az orvoshoz és kint cigiznek a kismamák olyan mérges tudok lenni, hogy Én mindent megteszek annak érdekében hogy ne mérgezzem sem magam sem pedig a kisbabát, nekem még nincs, de állítom ők már teherbe estek egyből...

Nyugodj meg, tudom 8 év nagyon sok idő, de egyszer mindenkinek eljön az ideje és mindennek!

Kapcsolatod hogy viseli hogy még nem jött a baba?

2009. aug. 5. 09:44
 15/41 anonim ***** válasza:
Volt időszak amikor elég feszült volt miatta,de aztán volt,hogy a párom is belefáradt.Az az igazság ahogy belegondolok,a férjem az aki erőt önt újból és újból belém.Nem engedi,hogy feladjam!Most is ő az aki hallani sem akar róla,hogy a teákat abbahagyjam,mert nagy valószínűséggel annak köszönhettem,hogy volt valami a múltkor,csk valami végett nem tapadt rendesen meg. Lehet gond,hogy egy cisztaával kivették az egyik petefészkem és nem termelt elég hormont a meglévő!Nem tudom,csak azt,hogy nekem eléggé lecsökkent az esélyem a babócára!Nem is tudom összejön-e egyszer úgy,hogy nem lesz semmi probléma...Az maga lenne a csoda!
2009. aug. 5. 10:05
 16/41 A kérdező kommentje:
Kitartás!!!Milyen teát iszol?Lehet nekem is kellene valamilyen más módszer is a Closty és a Duphaston mellett!
2009. aug. 5. 10:12
 17/41 anonim ***** válasza:
Év elején csináltam egy teljes méregtelenítő kúrát(jó tapasztalat),aztán amikor rátaláltam erre az oldalra újra elkeztem a hőmérőzést és a ciklus első felében cickafark peteéréstől meg palástfű teát iszok.Ártani nem árt csak az esélyeim talán javulnak.A prolaktinom is magas volt barátcserjét szedek rá,én már az első hóban éreztem a hatását.Sokkal jobban vagyok!A ciklusom igaz egy picit kitolta,de amúgy sem volt soha 28 napos.A doki mikor panaszoltamazt mondta nem számít az a lényeg,hogy van peteérésem.
2009. aug. 5. 10:22
 18/41 anonim ***** válasza:
Ti mióta próbálkoztok?
2009. aug. 5. 10:45
 19/41 A kérdező kommentje:
Ez a 3. hónapja és elvagyok keseredve, mert nem sikerült eddig, peteérésemmel volt gond mert nem volt, 2 havi Duphaston után lett, most a 3. hónapban már Clostyt is szedtem Duphastonnal, itt olvastam hogy soknak sikerült elsőre, annyira hittem benne és nem sikerült:-(
2009. aug. 5. 11:16
 20/41 A kérdező kommentje:

Mindennap 1 csésze teát iszol? Vagy hogy kell használni?

Filteres vagy virágos tea amit szűrni kell?

Nem zavarja be a gyógyszerek hatását?

Mikor kell meginni, este vagy reggel?

2009. aug. 5. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!