Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázok már 2 napja, de nem...

Barnázok már 2 napja, de nem tudom mennyi az a mennyiség ami lenni szokott terhesség esetén. Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
A doki péntekre hívott vissza ultrahangra, de a mensim már 4 napja késik ebből 2 napja barnázok, és a nem várt után 1 nappal negatívat teszteltem, lehetek terhes?
2009. aug. 5. 07:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy bezavar.Az orvosok is azt mondják ihatod nyugodtan ártani nem árt(ők nem igazánhisznek benne,tisztelet a kivételnek). Nem filteres,forrázni kell(én a herbária patikája márkát veszem)szárított fű.Napi 2-3 csészével iszok egy kiskanál füvet leforázok 2dl vízzel és pár percig állni hagyom fűvel majd átszűröm aztán ha kihült úgy minden nélkül elkortyolom!Ne tegyél hozzá semmit veszít a hatásából!Remélem segítek neked is vele nekem bevállt már az első hónapban!
2009. aug. 5. 20:49
 22/41 anonim ***** válasza:
A cickafark tea segíti a peteérést,a palástfű pedig a beágyazódást és erősíti a méhed!Ne aggódj összejön a baba,csak van akinek nem elsőre!
2009. aug. 5. 20:53
 23/41 A kérdező kommentje:

aranyos vagy és köszönöm a hasznos tanácsokat!

Már tegnap megjött, ezért elkezdtem a málnalevél teát inni, majd peteérés után a palástfűt fogom!

Hallottál már a málnalevél teáról?

2009. aug. 6. 07:24
 24/41 anonim ***** válasza:
Igen valamit olvastam róla ami után eldöntöttem a terhességem vége felé iszom majd,beindítja a szülést.
2009. aug. 6. 08:09
 25/41 A kérdező kommentje:
Szerinted a cickafark vagy a málnalevél tea jobb?
2009. aug. 6. 08:20
 26/41 anonim ***** válasza:
na utána néztem igen a málnalevéltea is segíti a peteérést,mega tüszőrepedést is előrehozhatja.Én nem próbáltam így nincs róla tapasztalatom!A terhesség 36 hetétől kel fogyasztani napi 2 csészével az segíti a méhszáj tágulását,lazítja az izmokat,ami megkönnyíti a vajúdást és könnyebb lesz a szülés!
2009. aug. 6. 08:39
 27/41 A kérdező kommentje:

nagyon reménykedem benne hogy sikerülni fog!!!

Te szedsz egyébként valamilyen gyógyszert?

Clostyt ismered meg a Duphaston-t? tapasztalat esetleg?

2009. aug. 6. 10:06
 28/41 anonim ***** válasza:
A clostyt ismerem évekkel ezelött volt két próbálkozás 2*3 hónap,na nem azért,hogy nem volt peteérésem csak a dokim növelni akarta az esélyeim,nem volt sikeres a dolog. El vagyok kenődve,most még ez a hónap várakozunk aztán vissza kellene mennem,azt mondta megint ír clostyt,de nem igazán bízok már benne,nem is tudom kell-e egyáltalán...Nekem nem segített csak szarul voltam peteéréskor!Nagyon-nagy fájdalmaim voltak,egyszerűen kedvem sem volt eggyütt lenni a párommal olyan görcseim voltak,esküszöm rosszabb volt mint a mensi!A dokim meg csak annyit mondott rá,hogy szedjek görcsoldót,ha nagyon fáj!Igen-igen,de én a munkahelyemen egész nap állok,teljesítményben dolgozok és ezeken a napokon szinte használhatatlan vagyok,legszivesebben meghallnék ilyenkor.Nem hiszem,hogy belemegyek a dologba!!!
2009. aug. 6. 14:51
 29/41 A kérdező kommentje:

akkor neked tényleg nem jó a closty:-(

Én nem érzek semmit mikor szedtem

2009. aug. 6. 15:18
 30/41 anonim ***** válasza:
Mindenki szervezete máshogy reagál bizonyos dolgokra.Jó ez az oldal,nagyon sok érdekes dolgot lehet megtudni,van aminek hasznát is veszi az ember,de mint most kiderült nem biztos,hogy mindenkinek egyformán beválik.Hát,ha ez nem így lenne nem lenne ez az oldal sem mert mindenki terhes lenne a másik tapasztalatait elolvasva és kipróbálva,nem?Hogy vagy amúgy?Testileg és lelkileg is????
2009. aug. 6. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!