8 hónapja próbálkozunk baba ügyben,eddig sajnos sikertelenül.Ebben a hónapban máj. 10-én kellett volna megjönnie,és még ma sem érzem semmi jelét,hogy meg akarna. Lehet, hogy megtörtént a csoda?
Figyelt kérdés
A melleim fájnak és meg is nőttek,a hasam néha görcsölget,de nem olyan mensi szerűen.
Undorodom a kávétól,de nem az illatától,hanem nem bírom meginni.Néha szédülök,folyásom van,pedig nem szokott lenni mensi előtt egyátalán.Sokat fáj a fejem.
Jó időben voltunk együtt a Párommal.
Mit gondoltok,lehet hogy sikerült végre az a Pici Csoda?
Előre is nagyon szépen köszönöm.
2008. máj. 19. 09:09
12/16 anonim válasza:
csinálj tesztet megéri. nincs annál jobb érzés mikor 2 csikos lesz. megértelek hogy félsz tesztete csinálni de hát az sem jo ha kétségek között vagy
13/16 anonim válasza:
Bizti baba van a dologban!En mikor nem tudtam hogy babat varok szedultem es cigiundorom kezdett lenni..ne is beszelve a kaverol!En is csak azt tudom mondani menj vegyel tesztet(es terhesvitamint :-)
14/16 anonim válasza:
A bizonytalannál nincs rosszabb, mert hiszen stresszeled magad, hogy mégsem, vagy mégis... Szóval szerintem nyugodtan tesztelj!
15/16 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, és minket se hagyj bizonytalanságban! Írj! De szeritnem TUTI BABA!
16/16 anonim válasza:
Na mi a helyzet, teszteltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!