Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint egy éve miért nem...

Több mint egy éve miért nem jön meg? Szedem a bromocriptint, barátcserjével próbálkoznék.

Figyelt kérdés
Már 14 hónapja nem jön meg a menstruációm. 25 éves vagyok, az első menstruációm 11 éves koromban volt, és mindig rendszertelen, erős vérzéssel küszködtem. Egy éve kiderült, hogy magas prolaktin szintem van, fél bromocriptint szedek rá naponta, amivel már fél éve normalizálódott is. Minden vérvételi eredményem rendben van (többi hormon, pajzsmirigy, stb...) Nőgyógyászatilag is rendben van minden. Most tervezek barátcserjét szedni, mert már szeretnék babyt. A nőgyógyász azt mondta, így is teherbe eshetem, hogy nincs meg!!??? Légyszi írjátok meg a tapasztalatotokat, hogy esetleg valaki járt már ilyen "cipőben"? Köszönöm!

#babyboomm
2012. okt. 4. 07:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, hoyg rendben van a többi hormonod. Megírod az eredményeket.
2012. okt. 4. 08:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Peteérésed van? Érdemes lenne kérni egy ultrahangos követést a ciklusodról, hogy van e peteérésed és ha van, akkor utána milyen vastag a méhnyálkahártyád!!!
2012. okt. 4. 08:43
 3/17 anonim ***** válasza:

Biztos nincsen minden rendben, mert akkor lenne peteérésed.

Sajnos a hormonoknál nem annyira egyszerű a helyzet, hogy "ha nincs becsillagozva, akkor biztos jó". Ugyanis a ciklussal változnia kell a hormonok értékének, emellett számítanak bizonyos hormonok arányai is.

Milyen vizsgálatokat végeztek? Milyen hormonokat néztek, mik lettek az eredmények? Néztek-e hüvelyi UH-t?

2012. okt. 4. 09:01
 4/17 anonim ***** válasza:

így is teherbe eshetsz, de csak akkor, ha amúgy teherbe esés nélkül pont megjönne a menstruációd. Gondolom ki tudod kalkulálni, hogy ennek az esélye mekkora.

szerintem sincsenek rendben azok a hormonok, én elgondolkodnék egy endokrinológiai kivizsgáláson. Ajánlom a Mens Mentist, www.mensmentis.hu

2012. okt. 4. 11:45
 5/17 anonim ***** válasza:
2es. Ha lenne peteérése lenne ciklusai is, nincs mit uh-n követni.
2012. okt. 4. 13:35
 6/17 anonim ***** válasza:
érdekes, nekem nincs p.érésem viszont szabályos bár hosszu ciklusom van, és menses is megjön mindig....
2012. okt. 4. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
jut eszembe mekkora a testsúlyod?? Mert nagyon vékonyaknál előfordul az ilyesmi...Kell egy kis testzsírral rendelkezni h a hormonok megfelelően müködjenek..viszont az elhízás is gáz ebből a szempontból
2012. okt. 4. 13:51
 8/17 anonim ***** válasza:
még valami,sztem endokrinologushoz is menj el
2012. okt. 4. 13:52
 9/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok! Nem értek veled egyet 5. válaszoló! lehet hogy van peteérése, csak nincs tüszőrepedés...

Én mindenképp kéretnék beutalót ultrahangra félidőben, hogy egyáltalán vannak e domináns tüszők...

2012. okt. 4. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Tüszőrepedést szokták peteérésnek hívni, ha nincs tüszőrepi akkor hiába kezd el nőni a pete ciszta lesz belőle ez a pcos általában.
2012. okt. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!