Bromocriptint minden nap kell szedni?
Orvosom nap fél szemet írt fel. Elfelejtettem megkérdezni, de nem is említette, hogy ezt a gyógyszert minden nap kell szednem, vagy csak középidő után, illetve ha megjön a mensi abba kell hagyni? Most menjek vissza megkérdezni?(magán-időpont-pénz)
Ti hogy szedtétek?
Köszönöm a válaszokat.
Azt folyamatosan szedni kell!
Addig szedd amíg azt nem mondja,hogy elég!
Nyilván a PRL szintet is ellenőrizni kell majd,hogy hogy alakul!
Én 1 évig szedtem...
De ha fogyóban van menj vissza és megmondja,hogy ír-e még fel vagy sem.
Én 3. napja szedem. Azt mondta, hogy napi 2x fél szemet szedjek!!!!!!! Nem eget verően magas a prolaktinom, de szerinte jobb levinni a babához. Ezért kell csak felet szednem. 60 szemet írt ki, de nekem sem mondta, hogy meddig szedjem.
Minden estre én szedem a napi kétszer fél adagot és majd 2 hét múlva úgyis megyek prolaktinos vérvételre és látni fogom, hatott-e már?
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Azért nem voltam biztos ebben, mert anno az utrot csak a ciklus második felében kellett szedni, tudom nem egy a kettő, de biztos ami biztos rákérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!