Nektek mit mondott a dokitok, meddig kell szedni a Bromocriptint? Nekem mig terhes nem leszek. Normális?
Jaj igen úgy irják hogí nektek!
De ha egybe irtam volna nem engedi a gép meg.
Szia!
Szintén magas prolaktinos vagyok, a dokim konkrétan nem mondta, hogy meddig szedjem csak annyit, hogy nyugodtan lehetek terhes mellette, mert terhesen is szednem kell egy ideig./gondolom, mint neked, legalább 3 hónapig./
Ha nincsenek mellékhatásai a gyógyszernek, akkor ne legyen eleged, babócáért mindent, Nem?
én 04.11-én tudtam meg, hogy teehes vagyok és akkor abbahagytam a bromot! A prolaktinom 511 helyett 857 volt! a bromotól, rossz lett az afp-m. Semmi baj nem volt terhesség alatt! Azóta 6,5 éves a fiam!
Ja és azóta sem magas a prolaktinom! Nekem örökre rendbe tette!
A barátnőm is egyszer szedte pár hétig 5 éve ő is akkor hagyta abba amikor terhes lett és 4 éves a fia és neki azóta rendben van a prolaktin szintje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!