Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mit mondott a dokitok,...

Nektek mit mondott a dokitok, meddig kell szedni a Bromocriptint? Nekem mig terhes nem leszek. Normális?

Figyelt kérdés
amikor meg terhes leszek akkor is 3 hónapig hogy el ne vetéljek! a szintem 3 hét alatt rendberakta csak megint felmegy ha nem szedem igy terheség alatt is szednem kell. már elegem van ....
2009. jún. 26. 12:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

azért van elegem,mert nekem bedugult az orrom tőle teljesen. Most hogy szednem kell megint,remélem nemfog bedugulni,mert nagyon rossz volt. multkor napi 1 szemet szedtem .reggel fél este felet.

akkor bedugult,de akkor csak 1 hónapig kelett szednem..

Most pedig addig mig terhes nem leszek,és még terhesség alatt is!Kicsit szomoru vagyok. most negyeddel kezdem hetnte emelem a dózist hátha igy nemlessz mellékhatása

2009. jún. 26. 14:52
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nekem 2 szer volt vérvételem, egyiknek oké a szintem másikon meg 1100 lertt
2009. jún. 26. 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:

a barátnőmnak is ezer felett volt és jóindulatú agydaganata lett:-(

Azt mondták, hogy ez gyakran előfordul a magas prolaktin szintnél

2009. jún. 26. 15:09
 14/19 A kérdező kommentje:
tudom hogy agydaganat is lehet,de nekem már nézték és nincsen.
2009. jún. 26. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem a baba tervezése miatt kezdődött el a Bromo terápia, s ha pozitív a teszt, azonnal abba kell hagyni.
2009. jún. 26. 16:17
 16/19 anonim válasza:
Én 6 éve szedem a Bromot.Ha abbahagyom emelkedik a prolaktinom.Nekem is a terhességig,és utána 3 hónapig kell szednem.A baba még most sem jött össze:-(
2009. jún. 26. 16:45
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

neked van mellékhatása?és neked jó már a prolaktin szinted? mertha igen akkor szerintem más áll a háta mögött a problémának.

2009. jún. 26. 17:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem is addig kell szednem amig nem leszek terhes.1 éve szedem két sikertelen lombik,még nincs baba.
2009. jún. 26. 19:13
 19/19 A kérdező kommentje:
utolsó!neked mellékhatás van?
2009. jún. 26. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!