A Bromocriptin-richterről tudja v. Ki, hogy mennyire kedvez babatervezésnél? Szeretnénk Babát, de sajnos még nem jött össze, elkezdtem szedni a bromocriptint és megint megjött, tudd v. Ki biztos módszert a mielöbbi megtermékenyülésre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 15:21
1/1 anonim válasza:
Szia!Én is bromot szedek mert hormonvizsgálatnál kiderült,hogy kicsit magas a prolaktin szintem!A gyógyszerektől nem leszel terhes csak segítenek rendbe tenni azokat a dolgokat amik esetleg nehezítik vagy gátolják a teherbeesést!Nem csodaszerek így bizonyos idő kell ahhoz,hogy elérjék a kívánt hatást!Viszont még akkor sem adnak garanciát a terhességre!Nagyon sok pár van akiknek semmi bajuk mégsem jön a baba!Ha lenne biztos módszer a könnyű teherbeesésre nem lenne az a szó,hogy meddőség nem lenne lombik!Olyan nincs,hogy könnyű módszer!Van akinek könnyen sikerül teherbeesni van akinek vizsgálatok,műtétek és gyógyszerek sokasága kell és van olyan akinek soha nem sikerül!Ez az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!