Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Bromocriptin-richterről...

A Bromocriptin-richterről tudja v. Ki, hogy mennyire kedvez babatervezésnél? Szeretnénk Babát, de sajnos még nem jött össze, elkezdtem szedni a bromocriptint és megint megjött, tudd v. Ki biztos módszert a mielöbbi megtermékenyülésre?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Én is bromot szedek mert hormonvizsgálatnál kiderült,hogy kicsit magas a prolaktin szintem!A gyógyszerektől nem leszel terhes csak segítenek rendbe tenni azokat a dolgokat amik esetleg nehezítik vagy gátolják a teherbeesést!Nem csodaszerek így bizonyos idő kell ahhoz,hogy elérjék a kívánt hatást!Viszont még akkor sem adnak garanciát a terhességre!Nagyon sok pár van akiknek semmi bajuk mégsem jön a baba!Ha lenne biztos módszer a könnyű teherbeesésre nem lenne az a szó,hogy meddőség nem lenne lombik!Olyan nincs,hogy könnyű módszer!Van akinek könnyen sikerül teherbeesni van akinek vizsgálatok,műtétek és gyógyszerek sokasága kell és van olyan akinek soha nem sikerül!Ez az élet!
2009. máj. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!