Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valakinek még rajtam...

Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok a babaprojekten? Hányadik inszem lesz? Szedtek-e valami gyógyszert/vitamint?
2012. okt. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Akkor úgy látszik a következő ciklusban megint "találkozunk". Hátha az lesz végre a mi hónapunk!
2012. okt. 17. 14:41
 32/52 anonim ***** válasza:
Bizony, most már rajtunk a sor! Megyünk inszemre és végre sikerülni fog!!!!!!
2012. okt. 17. 15:16
 33/52 anonim ***** válasza:

!-es vagyok

Mi újság lányok???

Nekem ebben a hónapban sem lesz inszemináció, mert pont a négy napos ünnepre esik a töszőrepedésem és a doki így nem vállalta... :(

2012. okt. 30. 19:35
 34/52 anonim ***** válasza:
4-es :)
2012. okt. 30. 19:35
 35/52 A kérdező kommentje:
Szia! pont így jártam én is! Nekem vasárnap volt ovum. Remélem összejött és nem kell menni inszemre. Nagyon drukkolok neked is!
2012. nov. 7. 14:22
 36/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok! már vártam, hogy eljöjjön az időnk :)

Megint itt :)

Nekem pénteken lesz az inszemináció, csak nagyon gázos az, hogy vasárnap lesz tüszőrepedésem. A doki megcsinálja, de szerinte addigra mire reped a tüszőm, már nem biztos, hogy életben lesznek a spermiumok :(

És ami nagyobb baj, hogy több hónapig innentől mindig hétvégére esik az ovuláció.

Utálom, mikor így jön ki az idő :(

2012. nov. 7. 14:28
 37/52 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon drukkolok neked, hogy a kis farkasok megvárják a tüszőrepedésed! Te hova jársz inszemre, mert nekem a dokim Szegeden azt mondta, hogy ő szombaton is megcsinálja, ha úgy jön ki.
2012. nov. 8. 10:35
 38/52 anonim ***** válasza:
Bp. XI.kerületben egy meddőségi központba járok.
2012. nov. 8. 13:36
 39/52 anonim ***** válasza:

Ma megjött, úgyhogy kezdjük az új hónapot!

Ti?

4-es

2012. nov. 21. 17:34
 40/52 A kérdező kommentje:
Szia! Ne haragudj, de mostanában nem néztem rá a kérdésre. Amúgy nekem is megjött 20.-án. Most remélem nem lesz semmi bibi és meg lesz az inszem. Most kevesebb injekciót kapok 4 helyett csak 2-őt, hátha most nem stimulálódom túl. Neked is nagyon drukkolok! Ha gondolod még írj!
2012. nov. 26. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!