Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?
Szia! Nekem jöv.héten lesz a 4. inszeminációm.
Most merional injekciót kapok reggel és este clostit.
Szia!
Nekem is lett volna a múlt hónapban, de mivel a jobb oldali petevezetőm el van záródva és ott volt a domináns tüsző, ezért nem csinálták meg.
Ma megyek Uh-ra,akkor kiderül, hogy mikor lesz.
A closti hatására mindkét petefészekben van egy-egy tüsző.
Nekem múlt hét pénteken volt a 3. inszem.
Két éve szeretnénk kisbabát.
PCOS vagyok, férjemnél hála Istennek minden rendben! ;)
Az első inszem nem sikerült, a másodiknál pozitívat teszteltem, de két hét múlva sajnos elvetéltem... :(
Most a harmadik inszem előtt Closty-t és Merionalt kaptam.
Gravidát és folsavat szedek. Ja és inszem után Utro-t.
Nincs semmi panaszom, ha stresszesebb a napom,
akkor egy kicsit szokott fájni a hasam...
Jővő hét végén tesztelek.
Helló! Ma voltam UH-on. H-K szúrtam magam merionallal reggel és este 1 closti.
12 db tüszőm lett ettől a két napi adagtól :(
Túl sok, félő a túlstimulálás.
Annyi nálam a baj, hogy ez lesz a 4. inszemináióm. és a tüszőim mindig 30-40mm között repednek csak meg, akkor pedig már a benne lévő petesejt nem alkalmas megtermékenyítésre.
A dokim pedig nem ad soha repesztő szurit. Mindenhol adnak, csak itt nem :(
Ha jól megy, jöv.héten K-Sz inszem!
Hanni26 nagyon sajnálom ami veled történt, kívánom, hogy a következő már ne így végződjön.
Kedves 6. nekem pont az ellenkező volt a baj. Nekem 4 nagyobb tüszőm érett amikből csak 17x15-ös volt a legnagyobb a másik 3 még ettől is kisebb volt, de megrepedtek :( Nekem pénteken kell mennem uh-ra remélem most szép nagyra nőnek és nem repednek meg túl korán. Most remélem mindannyiunknak ez lesz az utolsó és egyben sikeres inszem! Mindenkinek nagyon szurkolok! Majd írjatok meg a további fejleményeket!
De izgi!!! Én pénteken a 9.ciklusnapon leszek és én kb. keddre lőttem be az inszemet ezek alapján, de a holnapi UH-on kiderül talán, hogy kb. mikor lesz.
1 nap különbséggel vagyunk :)
Kérlek, tartsuk a kapcsolatot, jó?
Képzeld, én nem kapok most sem tüszőrepesztőt. Nem is értem. Te kapsz gondolom. Mindenhol kapnak, csak itt nem :(
Hiába könyörgöm ki, nem kapok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!