Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valakinek még rajtam...

Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok a babaprojekten? Hányadik inszem lesz? Szedtek-e valami gyógyszert/vitamint?
2012. okt. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem jöv.héten lesz a 4. inszeminációm.

Most merional injekciót kapok reggel és este clostit.

2012. okt. 2. 15:28
 2/52 A kérdező kommentje:
Nekem, még majd csak a jövő hét hétfőn lesz elméletileg. Én 2x1 clostit kapok meg Gonal injekciót szúrok. Nekem még csak az első lesz. Az előző ciklusban kellett volna lennie egynek, de egy nappal hamarabb meg repedtek a tüszőim :( Nagyon szorítok mindkettőnknek!
2012. okt. 2. 15:40
 3/52 A kérdező kommentje:
Bocs úgy akartam írni, hogy nekem is a jövő héten lesz.
2012. okt. 2. 15:42
 4/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is lett volna a múlt hónapban, de mivel a jobb oldali petevezetőm el van záródva és ott volt a domináns tüsző, ezért nem csinálták meg.

Ma megyek Uh-ra,akkor kiderül, hogy mikor lesz.

A closti hatására mindkét petefészekben van egy-egy tüsző.

2012. okt. 3. 09:03
 5/52 Hanni26 válasza:

Nekem múlt hét pénteken volt a 3. inszem.

Két éve szeretnénk kisbabát.

PCOS vagyok, férjemnél hála Istennek minden rendben! ;)

Az első inszem nem sikerült, a másodiknál pozitívat teszteltem, de két hét múlva sajnos elvetéltem... :(

Most a harmadik inszem előtt Closty-t és Merionalt kaptam.

Gravidát és folsavat szedek. Ja és inszem után Utro-t.

Nincs semmi panaszom, ha stresszesebb a napom,

akkor egy kicsit szokott fájni a hasam...

Jővő hét végén tesztelek.

2012. okt. 3. 09:51
 6/52 anonim ***** válasza:

Helló! Ma voltam UH-on. H-K szúrtam magam merionallal reggel és este 1 closti.

12 db tüszőm lett ettől a két napi adagtól :(

Túl sok, félő a túlstimulálás.

Annyi nálam a baj, hogy ez lesz a 4. inszemináióm. és a tüszőim mindig 30-40mm között repednek csak meg, akkor pedig már a benne lévő petesejt nem alkalmas megtermékenyítésre.

A dokim pedig nem ad soha repesztő szurit. Mindenhol adnak, csak itt nem :(

Ha jól megy, jöv.héten K-Sz inszem!

2012. okt. 3. 11:28
 7/52 A kérdező kommentje:

Hanni26 nagyon sajnálom ami veled történt, kívánom, hogy a következő már ne így végződjön.

Kedves 6. nekem pont az ellenkező volt a baj. Nekem 4 nagyobb tüszőm érett amikből csak 17x15-ös volt a legnagyobb a másik 3 még ettől is kisebb volt, de megrepedtek :( Nekem pénteken kell mennem uh-ra remélem most szép nagyra nőnek és nem repednek meg túl korán. Most remélem mindannyiunknak ez lesz az utolsó és egyben sikeres inszem! Mindenkinek nagyon szurkolok! Majd írjatok meg a további fejleményeket!

2012. okt. 3. 14:03
 8/52 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Hányadik ciklusnapod lesz pénteken? És mikorra tervezitek az inszemet???
2012. okt. 3. 14:52
 9/52 A kérdező kommentje:
péntek a 10. ciklusnap és hétfőre tippelt a doki, de ez függ a pénteki eredményektől.
2012. okt. 3. 15:26
 10/52 anonim ***** válasza:

De izgi!!! Én pénteken a 9.ciklusnapon leszek és én kb. keddre lőttem be az inszemet ezek alapján, de a holnapi UH-on kiderül talán, hogy kb. mikor lesz.

1 nap különbséggel vagyunk :)

Kérlek, tartsuk a kapcsolatot, jó?

Képzeld, én nem kapok most sem tüszőrepesztőt. Nem is értem. Te kapsz gondolom. Mindenhol kapnak, csak itt nem :(

Hiába könyörgöm ki, nem kapok :(

2012. okt. 4. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!