Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valakinek még rajtam...

Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok a babaprojekten? Hányadik inszem lesz? Szedtek-e valami gyógyszert/vitamint?
2012. okt. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

Holnap írjál, hogy mekkorák a tüszőid.

Én nem tudom, mekkoák most, de ez a 12 tüsző nagyon feszít már :( És messze még az inszem :(

Holnap én is jövök a méreteimmel :)

2012. okt. 4. 08:05
 12/52 A kérdező kommentje:
De jó! Akkor izgulhatunk együtt! Nekem ki van írva tüsző repesztő, de csak akkor válthatom, ki ha a dokim majd úgy látja. Nekem is már feszít mindkét petefészkem, remélem lesz sok szép tüszőm pénteken. Ha holnap hazajöttem, az lesz az első, hogy megírom mi volt.
2012. okt. 4. 09:23
 13/52 anonim ***** válasza:
Szupi, nagyon várom a híreidet, én is megírom amint géphez kerülök :)
2012. okt. 4. 10:13
 14/52 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltam UH-on, nagyon kész vagyok. Sajnos nem nőnek egyformán a tüszőim, van olyan, amelyik csak 2mm-t nőtt szerda óta és van olyan, amelyik 7mm-t és 5mm-t. Tök össze vissza vannak :(

És hiába kértem, könyörögtem, a doki repesztőt NEM ADOTT!!!!! NEM IS FOG!!!!

és azt mondta, hogy szerinte csak szerdán vagy inkább pénteken lesz inszem.

Pénteken már a 16.napon leszek, mindig a 13.napon esik a hőm és már a 14.napra fel is megy, mert megvan az ovulációm.

Legésőbb szerdán muszáj., de lehet, hogy már az is késő lesz :(

Annyira el vagyok keseredve!!!!!

Ilyen tüszőim vannak:

1 db 15mm

1 db 11mm

2 db 9mm

2 db 8mm

4 db 6mm

2 db 5mm

Ha így nő a két nagyobb, akkor vasárnapra megint 7mm-t nő és már 22 mm lesz, hétfőre meg már 25mm lesz.

Nem jó ez így!!!!!!

MEGINT EL LESZ CSESZVE A LEHETŐSÉGEM :'(

2012. okt. 5. 10:33
 15/52 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy te is rossz híreket kaptál! Nekem nem lesz inszem mert most túlstimulálódtam és a dokim így nem csinálhatja meg, sőt azt mondta, hogy az otthoni próbálkozósdit is fel kell függeszteni. Teljesen kész vagyok! Én feladom! Lassan 6 éve várunk az első bébinkre, de nem akar jönni! Most besokalltam! Remélem te szerencsésebb leszel mint én! A többieknek is nagyon drukkolok!
2012. okt. 5. 13:32
 16/52 anonim ***** válasza:

de mit ért azon, hogy túlstimulálódtál? Kérlek részletezd. Mennyi tüsződ lett és mekkorák? Mikor van az ember túlstimulálódva?

És én a 12 db tüszővel nem vagyok túlstimulálva?????

Mit ért ezen? Írd meg kérlek!

2012. okt. 5. 14:50
 17/52 anonim ***** válasza:

Nehogy feladd nekem az otthoni próbálkozást!!!! Ezerrel mindent bele! Ha csak 1 petéddel találkozik a spermium, már nyerő vagy!

Ki ne hagyd a lehetőséget!!!!

2012. okt. 5. 14:52
 18/52 A kérdező kommentje:
Csak annyit írtak a papírra: jobb ovarium hyperstimulációt mutat 49,5x31 mm, mellette 5,8 mm folyadék látható. A doki meg azt magyarázta, hogy meg nagyobbodott a jobb petefészkem és ebből nagyobb baj is lehet. Nem volt túl beszédes.
2012. okt. 5. 15:26
 19/52 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak a dokihoz járást, a hőmérőzést meg ezt a sok procedúrát adom fel. Otthon próbálkozunk, csak most már megint szex lesz a neve nem babaprojekt!
2012. okt. 5. 15:30
 20/52 anonim ***** válasza:

Az még nem is hyperstimuláció! Gondold el, hogy nekem az első inszemnél 9 db tüszőm volt, egyesével 40mm-esre nőttek és csak úgy repedtek meg olyan nagy méreten.

A bal petefészkemben volt 5db 40mm-es tüsző, nah az igazán nagy méret!!!!!!

Nem értem a dokidat!!!!!!

Most a jobb oldalamon 7 db tüsző van, ha összeadom a méretüket, már nagyobbak 60mm-nél. És még csak fele akkorák, mint jöv.hét szerdára lesznek.

Legyetek együtt ovulációkor, ki ne hagyd most!

2012. okt. 5. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!