Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?
Holnap írjál, hogy mekkorák a tüszőid.
Én nem tudom, mekkoák most, de ez a 12 tüsző nagyon feszít már :( És messze még az inszem :(
Holnap én is jövök a méreteimmel :)
Szia!
Voltam UH-on, nagyon kész vagyok. Sajnos nem nőnek egyformán a tüszőim, van olyan, amelyik csak 2mm-t nőtt szerda óta és van olyan, amelyik 7mm-t és 5mm-t. Tök össze vissza vannak :(
És hiába kértem, könyörögtem, a doki repesztőt NEM ADOTT!!!!! NEM IS FOG!!!!
és azt mondta, hogy szerinte csak szerdán vagy inkább pénteken lesz inszem.
Pénteken már a 16.napon leszek, mindig a 13.napon esik a hőm és már a 14.napra fel is megy, mert megvan az ovulációm.
Legésőbb szerdán muszáj., de lehet, hogy már az is késő lesz :(
Annyira el vagyok keseredve!!!!!
Ilyen tüszőim vannak:
1 db 15mm
1 db 11mm
2 db 9mm
2 db 8mm
4 db 6mm
2 db 5mm
Ha így nő a két nagyobb, akkor vasárnapra megint 7mm-t nő és már 22 mm lesz, hétfőre meg már 25mm lesz.
Nem jó ez így!!!!!!
MEGINT EL LESZ CSESZVE A LEHETŐSÉGEM :'(
de mit ért azon, hogy túlstimulálódtál? Kérlek részletezd. Mennyi tüsződ lett és mekkorák? Mikor van az ember túlstimulálódva?
És én a 12 db tüszővel nem vagyok túlstimulálva?????
Mit ért ezen? Írd meg kérlek!
Nehogy feladd nekem az otthoni próbálkozást!!!! Ezerrel mindent bele! Ha csak 1 petéddel találkozik a spermium, már nyerő vagy!
Ki ne hagyd a lehetőséget!!!!
Az még nem is hyperstimuláció! Gondold el, hogy nekem az első inszemnél 9 db tüszőm volt, egyesével 40mm-esre nőttek és csak úgy repedtek meg olyan nagy méreten.
A bal petefészkemben volt 5db 40mm-es tüsző, nah az igazán nagy méret!!!!!!
Nem értem a dokidat!!!!!!
Most a jobb oldalamon 7 db tüsző van, ha összeadom a méretüket, már nagyobbak 60mm-nél. És még csak fele akkorák, mint jöv.hét szerdára lesznek.
Legyetek együtt ovulációkor, ki ne hagyd most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!