Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valakinek még rajtam...

Lesz valakinek még rajtam kívül ebben a hónapban inszeminációja?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok a babaprojekten? Hányadik inszem lesz? Szedtek-e valami gyógyszert/vitamint?
2012. okt. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos azért nem szabad most próbálkozni, mert ha most teherbe esek akkor nekem is meg a babának is nagy baja lehet. Én ezt nem akarom megkockáztatni. Amúgy nekem nem csak a megnagyobbodott petefészek a baj. Hányok, fel vagyok puffadva és feszítő fájdalom van a jobb petefészkemben. A bal petefészkemben 6 db 12X13mm. Arra az oldalra nem írták, hogy túlstimulálódott, úgyhogy valószínű a másikban rosszabb a helyzet.
2012. okt. 6. 11:54
 22/52 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Nekem sem lesz ebben a hónapban inszeminációm, ugyanis a bal oldali tüszőm felszívódott, a jobb oldalon persze kettő is volt...

Jövő hónapban megpróbáljuk utoljára,ha akkor sem lesz bal oldalon, akkor lombik.

2012. okt. 7. 07:45
 23/52 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy elúszott az inszemetek lányok :(

Én még ma is szúrtam magam. Ma vagyok a 11.ciklusnapomon.

Holnap reggel UH, remélem most nem nöttek meg 35-40mm-esre a tüszőim.

12 db tüsző....félek tőle, hogy nagyon fog feszíteni.

Tegnap is annyira hasogattak a petefészkeim!

Jó lenne kedden vagy szerdán megcsinálni az inszemet.

Már csak az időzítésnek kellene passzolnia!

Holnap reggel jövök a hírekkel, mekkorák ott bent és mikor lesz inszemem.

Puszillak addig is Titeket!

2012. okt. 7. 09:12
 24/52 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Megint Én. Holnap lesz a 4. inszemem :)

Drukkoljatok kérlek szépen, hogy végre sikerüljön!!!!

2012. okt. 9. 07:55
 25/52 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon-nagyon drukkolok! Nekem hétfőn megszűnt a petefészek fájdalmam. A doki szerint szerencsém lesz, mert lehetett volna sokkal rosszabb is. Szerdán megyek uh-ra, hogy megnézzék, mind eltűnt, vagy maradt-e amiből ciszta lehet.
2012. okt. 9. 10:25
 26/52 anonim ***** válasza:

Sajnos tegnap idő előtt megrepedtem :( 12 db tüszőből 3 maradt.

Ma délután lesz inszem.

el vagyok kenődve :(

2012. okt. 10. 10:17
 27/52 A kérdező kommentje:
Jaj! Nagyon sajnálom! De ne légy elkenődve, hátha odaérnek még a kiskatonák! Nagyon szorítok érted! Mi csak nem bírtuk ki, védekezés nélkül egymásnak estünk vasárnap. Ma voltam dokinál, szerinte pont jól időzítettünk, így nálunk is van némi remény. A sok tüsző mind megrepedt, nem lesz cisztám és a méhnyálkahártyám (12mm) soha nem volt még ilyen szép vastag a 15. cn-on.
2012. okt. 10. 15:21
 28/52 anonim ***** válasza:

Szia! tegnap leadtunk 380millió spermát, de sajnos elrontották az előkészítést, mert túl magas fordulaton centrifugálták ki a spermákat, és mind-mind meghalt.

Csak 100ezer élte túl, azzal meg nem csinálnak inszemet, mert soha nem érnének fel :(

Iszonyat peches vagyok. Végre szuper mérete lett a tüszőimnek (mert eddig túl nagyra nőttek és az volt a baj), erre most meg elhibázzák az előkészítést és mind kinyírják.....

Olyan nagyon-nagyon szomorú vagyok :( Belepusztulok.

2012. okt. 11. 09:22
 29/52 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ilyenkor bármit is mondani! Tudom milyen idegesítő amikor elszúrnak valamit, amikor elméletileg mindennek klappolnia kéne.
2012. okt. 11. 10:28
 30/52 Hanni26 válasza:

Átérzem a helyzeteteket...szívből sajnálom az elmaradt lehetőségeteket!

Úgy látszik, hogy ez egy ilyen hónap... sajnos én is negatívat teszteltem... ez volt a 3. inszem

Már én is kezdek fáradni..... és nem vagyok olyan lelkes...

Ne adjátok fel, bár tudom nagyon nehéz!

2012. okt. 16. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!