Volt már valaki hasonlóan? Kisegítene valaki jó tanáccsal?
Figyelt kérdés
A gondom az,hogy a menstruációm mióta az eszem tudom össze-vissza jön meg.A ciklusaim közbe is sokszor barnázok.Már nagyon régóta babát tervezünk.Két nőgyógyászon is túl vagyok,mert nagyon nem akartak segíteni.Párom már volt sperma vizsgálaton de velem valahogy nemtörődnek.Nem küldnek semilyen vizsgálatra se.Csak ultrahang igazolta,hogy minden rendben van.Azt szeretném kérdezni,hogy ez az összevissza ciklus szerintetek a baj amiért nem sikerül a teherbeesés?Volt valakinek hasonló gondja?Már nem tudom mit csináljak mert csak fogam.tabletát akar rá kiírni a nőgyógyászom...2012. okt. 2. 07:44
11/11 anonim válasza:
Women's cream, és Jónással kiszámíttatni mikor "kell" együtt lennetek. Nekem bejött mensi után 2-3. nap estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!