Rettegek a terhességi hányingertől! Hogy győzhetném le az emetofóbiámat?
pont igy vagyok én is.olyan dilijeim vannak olyan 14 éves koromtól,h viz,"hányósszatyor",cukorka v vmi mindig van nálam.évekig vödörrel az ágy mellett aludtam.daedalon,b6 mindig volt készleten.(egyébként lekopogom de kb 10évesen hánytam utoljára)
terhes lettem...ajjajjj mondom na most mi lesz.jött a régi szokás.b6,viz,vödör,keksz,törölköző,zsepi az ágy mellett és a rettegés...heteken keresztül..és akkor ért a legnagyobb meglepetés.egyszer sem hánytam.napközben ha sokat ettem kicsit émelyegtem,de abszolút nem volt vészes.
úgyhogy én ezt megúsztam,szurkolok neked is.(ja és az új parám,h állitólag a vajúdás alatt is szoktak hányni.hurrá!!!!
29hkm
A vékony testalkat semmit nem befolyásol. Én 168 cm és 47 kiló voltam terhesség előtt és semmi hányingerem, semmi rosszullétem nem volt. Végig imádtam a terhességet. Az utolsó 1 hónapban égett a gyomrom és akkor eléggé vizesedtem de ennyi.
Nem lehet tudni, hogy nálad mit hoz ki. Fordulj esetleg szakemberhez, hátha az segít.
Hát ez elég érdekes meglátás, kedves utolsó. 2 év után sikerült végre a csoda, várandós lettem a kisfiammal. Na ami az 5. héttől jött, senkinek sem kivánom. Vajaskenyér teával, ezen éltem az első 4 hónapban. Se édesség, se gyümölcs, se hús, semmi kedvenc étel. Nekem aztán nem teher volt a kisfiam, hanem ajándék, szóval nem igazán lehet általánosítani a véleményed alapján.
Kérdező, van azóta kisbabád? Sikerült megbirkózni valamilyen szinten a problémáddal?
Szia! Nem tudom azota mi tortent de en most vagyok a terhesseg elejen szinten hanyas fobiaval es panikbetegseggel. Az elejen nagyon rossz volt az elso 1-2 hanyinger meg neha meg most is eluralkodik rajtam a panik de mar rajottem semmi ertelme. Neha en magam nyulok le hogy inkabb jojjon ki (bar csak oklendezek).
Egy ido utan annyira azt akarod hogy a babaval minden rendben legyen nem fog erdekelni!
Sok szerencset☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!