12 napja késik, terhes tünetem nincs, a reggeli hányingertől és derékfájástól eltekintve. Mi lehet a gond?
Már 3 negatív tesztem van, amiket a nemvárt utáni 3. (One step), 6. (Discolor) és 8. (Lily) napon csináltam. Előző terhességemnél a nemvárt napján délután már pozitív lett a Gabriel.
Holnap megyek dokihoz, de már nagyon ideges vagyok a dolog miatt!
Lehet hogy nincs olyan nagy gond, csak később volt a peteérésed. De ezt te tudod!
Nekem most pl később volt 5 nappal, mert nagyon stresszes volt a ciklus eleje, gyomoridegem volt napokig a problémáink miatt, ami munkajellegű volt. De aztán végül meglett a petya.
Vezettél görbét, vagy jelezte valami a peteérésed?
Aranyosak vagytok, hogy leírjátok a tapasztalataitokat. Sajnálom a PCO-t, kedves első válaszoló! Van már babád? Ez a betegség mikor jött elő neked, terhesség előtt vagy után? Úgy értem ha nem volt gond az elsőnél (19 hós kislányom van), akkor is ki tud alakulni?
A többieknek: Gratulálok a pozitív tesztekhez, problémamentes terhességet kívánok! Hány napos a ciklusotok? Nekem nagyon max 28 naposak, ezért nem értem ezt a már lassan 2 hetes késést, soha nem volt még ilyen. Nem mérek hőt, ovutesztem sincs, ami érdekes, ebben a hónapban abszolút nem voltunk rajta tudatosan a babaprojecten, összesen 3-szor voltunk együtt, pontosan nem is tudok dátumot. Nyákomból szoktam következtetni a pé-re, de az volt most a furi, hogy 2 hét különbséggel most 2-szer is volt átlátszó nyúlós.
Holnap reggel megcsinálom az utsó itthon lévő tesztemet, a dokihoz este 7-re van időpontom, meglátjuk mi lesz.
Szia!
Írtam a te kérdésednél! :-) Ha jól kombinálok, te vagy az, akinek 19. napon lett pozi a teszteje, ugye?
Röviden azért leírom, mizu: dokihoz csak jövő szerdán tudok menni, ma 15. napja hogy késik, nincs semmi tünetem. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond neked a doki!!
Üdv. Bea
Szia Meli!
Gratulálok, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled, sőt akkor most már mondhatom: Veletek! Én épp tegnap voltam dokinál, 2 ciszta van a bal petefészkemben, azok okozzák a kimaradást, amúgy nem jött meg még mindig. Kaptam gyógyszert, ettől elméletileg megjön, utána kontroll, hogy tényleg kiürültek-e.
Örülök, hogy írtál, minden jót és további problémamentes terhességet kívánok! Ja, azt nem tudom, kérdeztem-e már, első baba? Nekem van egy lassan már 20 hónapos kislányom, aki nem enged szomorkodni! :-)
Üdv: Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!