Van olyan, aki az állandó hányingertől nem tudja bevenni a vitaminokat?
Hát nekem ha sikerült is bevenni az első 3 hónapban akkor is kihánytam... Naponta 15-ször látogattam meg a mosdókagylót... A vas tabletta amit szednem kellett csokis volt, kértem másikat, de azt mondták csak ebben van olyan vitamin ami kell a babának és a mamának... Hát bevettem,és azzal a lendülettel jött vissza:S:D Egy idő után már nem idegesítettem vele magam, mert az még többet árt,mint a vitamin hiánya... De ne aggódj hamar túl leszel ezen az időszakon,és akkor már nem lesz gond!
(Kísérletezz,hátha valami enyhít a hányingeren, sós keksz,magne B6,van terhesen iható gyógytea és számtalan megoldás létezik,bár nálam sem használt semmi sem....)
Szia!
Én sem tudtam bevenni,semmi féle vitamint ,a 16-ik hétig én olyan rosszul voltam,hogy 1 hétig,még kórházban is voltam infúzion,kiszáradás miatt.
Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt,késöbb pedig,ha szükséges lessz a vas,ez a vérképedtől függ,akkor azt már biztos befogod tudni szedni,hátha javul a helyzet addig.
Én is a csoki izű vas tablettát kaptam,ezt el lehet szopogatni,nem olyan vészes.
Terhes vitamin nélkül is sikerült egy gyönyörű 4100 grammos kisfiút szüljek.
Egyél egészségesen,vitamindúsan,nem lessz gond,ha kimarad a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!