Yasminelle fogamzásgátló abbahagyása után mennyit vártatok, hogy kiürüljön a szervezetetekből?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után estetek teherbe?2012. szept. 27. 21:11
1/5 anonim válasza:
6 hónapot vártunk, és hónapra pontosan egy év múlva lettem kismama onnantól, hogy elkezdtünk próbálkozni:)
2/5 anonim válasza:
Anno még én is azt szedtem, és azt mondta az orvosom, hogy a következő ciklustól már lehet is próbálkozni, hogyha el akarnánk hagyni a gyógyszert. Azt mondta, hogy annyira alacsony a hormontartalma, hogy a menses, vagyis megvonásos vérzés ideje alatt kiürül a szervezetből. Ezért is kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni, hogyha elfelejtünk akár egy szemet is bevenni, mert csökken rohamosan a hatása.
Én a kislányunk fogantatása előtt két hónappal hagytam abba, de akkor még nem azért, hogy baba legyen, csak akartam tartani egy negyed éves szünetet. Állítólag az kér-három évente nem árt. És idő közben úgy gondoltuk, hogy akkor ne is kezdjem el szedni, jöjjön a baba. Aki már úton is volt.
3/5 anonim válasza:
Én májusban hagytam abba, és nekem is mondta a doki, hogy nyugodtan ráállhatunk a babaprojektre rögtön...
4/5 anonim válasza:
2 hete hagytam abba,és már próbálkozunk,,meglátjuk mikor jön össze a babo
5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az orvosomat, és azt mondta, nem kell várni, mert a megvonásos vérzés alatt kiürül a szervezetből.
2012. szept. 28. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!