Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan itt, aki fogamzásgát...

Van olyan itt, aki fogamzásgátló szedése mellett is teherbe esett, vagy ismer valaki ilyet?

Figyelt kérdés

és miből vette észre, hogy terhes?

előre is köszi!

2012. szept. 16. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyik barátnőm járt így. Tulajdonképp az ő hibája, mert antibiotikumot szedett és kiegészítő védekezést nem alkalmazott.

Nem jött meg a vérzése és terhes lett. Már megszületett a gyerek és minden tudomásom szerint egészséges.

2012. szept. 16. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
azt nem tudod véletlenül, hogy voltak e egyéb tünetei azon kívül, hogy nem jött meg? vagy hogy hányadszorra nem jött meg egyáltalán?
2012. szept. 16. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Már elsőre nem jött meg neki.

A többi tünet az általában fogamzásgátló szedésétől függetlenül vagy van, vagy nincs. Szóval van, aki szédülésről, hányingerről számol be, valamint fémes szájízről, más pedig teljesen panaszmentesen várja a babát.

Te érzel esetleg valamit? Vagy mi történt? Hátha tudok segíteni :)

2012. szept. 16. 13:59
 4/4 A kérdező kommentje:

hát az történt most, hogy 3 hónapja szedek fogamzásgátlót (már szedtem régebben is ugyanezt 2 évig, csak abbahagytam, aztán most kezdtem újra.). első szünetben rendesen megjött, második szünetben feltűnt, hogy kevesebb, de gondoltam nyilván, a foggátló miatt, meg nem volt feltűnő, olyan volt, mint régen. most a 3. szünetben is megjött időre, csak látványosan kevesebb volt, meg is lepődtem. egyébként semmi tünetem nem volt, mellem fájt, de az mindig szokott mensi felé, és már el is múlt, amióta a vérzés is befejeződött (ez pénteken volt).

csak péntek óra nagyon fura érzés van az alhasamban, meg a derekamban. valszeg a stressz miatt, de nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen menstruációs görcs e, vagy esetleg felfázhattam, mert sokszor inkább a derekam fáj. pisilni is sokszor járok, de nem csak pár cseppet, hanem rendes mennyiséget "alkotok" mindig. írtam neten egy nőgyógyásznak, ő azt mondta, nem gondolná, hogy terhes vagyok, csak lehet, hogy nem megfelelő a gyógyszer.

egyébként semmi egyéb tünetem nincsen. a hátamra melegített párnát szoktam tenni, az enyhít rajta. meg szinte csak akkor fáj, ha állok, vagy ülök, mozgás közben nem. tanácstalan vagyok, de most vettem tesztet, csak hát nagyon izgulok azért, nem szeretnék még gyereket...

2012. szept. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!