Kismama vagyok! Menzesz szerint 4 hetes. Ultrahangon mondták, hogy minden jó, és látni hogy a jobb oldali petefészkemből lökődött ki a petesejt, mert bevérzés látható. Ez nem gond? Meddig látszik ilyesmi? Hány hetes korig?
Ne haragudjatok, nem vagyok unatkozó, és nincs gyerekem se, és hát nem is szoptatok.
Csak őszintén szólva nekem is furcsa volt ez, hogy 4 hetesen látni valamit.
Én meg ott örültem akkor hogy de jó ott az én kis babám, legalábbis a kuckója.
Azt mondta a barátnőm, hogy ha a teszt pozitív, akkor már lehet látni ultrahanggal is.
Akkor azt gondoljátok, hogy az csak a sárgatest, vagy valami felritkulás lehet? De az is egy kis folt a képen?
Azt hiszem ez azért fontos számomra, mert nem szeretném ha ő nézegetne úgy, hogy közben nem tudja mit néz, és engem pedig illúziókba ringat, és valótlan dolgokat mutogat nekem.
Azóta voltam orvosnál, rá 6 nappal.
Tehát 4hét 5 naposan, és ő mért nekem 8x10 mm-es petezsákot. Neki azért hihetek?
2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-(
Igen, köszönöm! Csak itt mindenki azt mondja hogy 4 hetesen még nem lehet látni semmit hüvelyi ultrahanggal.
És ezért nem értem. Hogy akkor mikor készült, mert nincs túl sok variáció....
De szerinted 4 hét 5 naposan a 8x 10 mm-es petezsák az megfelelő?
Köszönöm szépen!
Én is gratulálok szívből mindenkinek, akinek sikerült.
Hiszen tudjuk, hogy nem olyan egyszerű teherbe esni..
Aki szeretné annak nem megy, aki nem szeretné annak rögtön sikerül.
Nekünk szerencsénk volt, gyakorlatilag azonnal sikerült..
Kiskorom óta az volt a rémálmom, hogy valamiért nem lehet majd saját gyermekem.
Remélem minden rendben lesz, és megmarad.
Kívánok mindenkinek minden jót, boldog babavárást!
Akinek eddig nem sikerült annak pedig azt hogy mielőbb sikerüljön, és kitartást!
de tegnap atirtad,ami valamiert eltunt innen,hogy most 6 hetes terhes vagy....
akkor most mi van....???
szerintem kamu kerdes,vagy valami nagyon teves informaciot kaptal....
"És csak kíváncsiságból írtam így a kérdést, ugyanis már majdnem 6 hetes vagyok. "
"2 hét múlva kell csak mennem hozzá ismét. :-("
Addigra mar 8 hetes lennel....:D
meg hazudni sem tudsz....
hazudj meg valamit..hatha elhiszik a tobbiek is...
Nem kamu, és nem hazudtam. Nem töröltem ki innen semmit.
Kamu volt igen a kérdésben, hogy 4 hetes vagyok. És ennyi. Így könnyebb volt feltenni. Holnap töltöm elvileg a 6.hetet, és igen, a doki csak 2 hét múlva rendelt vissza.
Bocsi mindenkitől, aki esetleg azt gondolta kamu az egész, és ezen felbosszantotta magát.
Az volt a célom, hogy kiderítsem a barátnőm vagánykodni akart-e csak, vagy valóban lehet látni 4 hetesen bármit is.
Azért köszönöm a válaszokat, itt se voltam... :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!