Több petesejt esetén hogy működik ez?
Tegnap, a 14. napomon voltam nőgyógyásznál, aki a jobb petefészkemben egy 22 mm-es, a bal petefészkemben pedig egy 17 mm-es és egy 16 mm-es petesejtet látott.
Ha a 22 mm-es megrepedt, utána pár nap múlva a másik petefészkemben lévő másik 2 tüsző is megrepedhet, vagy azok már nem?! Előre is köszönöm a válaszokat!
Bár nekem Clostilbegytes kezelésem volt,de attól még a lényeg ugyanaz. Azt mondta az orvosom,hogy ahhoz,hogy peteérés jöjjön létre,legalább 18 mm-es tüszőnek kell lennie. Július 5-én voltam folliculometrián,az egyik petefészkemben egy 17 mm-es tüsző volt,a másikban egy 15 mm-es. Tudtam,hogy ezek kicsik ahhoz,hogy megrepedjenek. Aztán július 19-én mégis pozitívat teszteltem. Aztán a 9.heti uh-n pedig kiderült,hogy ketten vannak. Tehát bármi megeshet,hiszen nekem két külön petefészekben lévő,ELVILEG kis tüszőből mégis ikreim vannak a pocakban.:)
De azt nem tudom,hogy néhány nap eltéréssel is repedhetnek-e.
Szeretnél ikreket és reménykedsz benne,hogy megrepedt az összes tüsződ?
11+6 hetes,ikres kismami
Kedves Utolsó, hét a hármasikrek talán egy kicsit sok lenne :D, igazából az érdekelt volna, hogy így gyakorlatilag 3x nagyobb esélyem van-e egy ilyen ciklusban teherbe esni. 3 gyereket szeretnénk a Férjemmel, ha lehet, nem egyszerre, de sajnos 1 év sikertelenség után már mindegy, hogy mennyi, hogy s mint, csak legyen már... :)
Az a rossz az egészben, hogy széttárom a karom, ugyanis elvileg nincs egyikőnknek sem problémája, számos vizsgálatot elvégeztek, minden rendben és mégis várat magára a Pici... Persze ez nem rossz, csak így már tényleg nem értjük, miért nem jön... :(
Köszönöm a válaszokat, bár még teljesen mindig nem tudom, hogy "többszörös-e az esély" ilyenkor, talán ez is változó...
Természetesen nagyon gratulálok Nektek a Babákhoz Kismamák és Anyukák! :)
Mi mindig is csak egy gyereket szerettünk volna,kettőt nem,főleg nem egyszerre!:D
Szerintem az esélyed ugyanannyi:vagy-vagy. Vagy igen és esetlegesen kettő vagy mindhárom petesejt megtermékenyül,vagy nem esel teherbe. Bár még mindig nagyobb az esély így,hogy van érett 3 tüsződ,mint úgy,hogy egyáltalán nincs. Az a baj,hogy még teljesen egészséges pároknál,teljesen megfelelő időben történő együttlétek esetén is csak 25% az esélye a teherbeesésének.:/
De egyébként nagy szerencsétek van,hogy mindketten egészségesek vagytok,sőt,ilyen gyönyörű tüszők nem érnek ám mindenkinek!;) Szerintem mostmár csak várnotok kell türelmesen(tudom,hogy nem egyszerű!!!),hogy mikor jön el az a csoda,hogy szülővé válhassatok!:)
ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!