Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több petesejt esetén hogy...

Több petesejt esetén hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Tegnap, a 14. napomon voltam nőgyógyásznál, aki a jobb petefészkemben egy 22 mm-es, a bal petefészkemben pedig egy 17 mm-es és egy 16 mm-es petesejtet látott.

Ha a 22 mm-es megrepedt, utána pár nap múlva a másik petefészkemben lévő másik 2 tüsző is megrepedhet, vagy azok már nem?! Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 5. 13:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már az átjárhatósági vizsgálat is megvolt: mindkét petevezetékem tökéletesen átjárható... Néha olyan érzésem van, hogy mi egyszerűen csak pechesek vagyunk, no de ezt meddig lehet bírni?! :(
2012. szept. 12. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm a jókívánságokat!:)

Igen,sajnos az ember ilyen helyzetben nagyon tehetetlennek érzi magát,mert ha legalább lenne egy miértje,egy oka annak,hogy nem sikerül,akkor el lehetne fogadni vagy esetleg segíteni rajta. De így? Tényleg elég sz*r helyzet!:(

ikres kismami

2012. szept. 12. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Én a 10.-s vagyok. Mi már teljesen feladtuk, s egy inszemináción voltunk túl, mikor a karácsony miatt nem csinálták meg a következőt. Nov. 30-al felmondtam a munkahelyemen, mert elegem lett, hogy nem tudok járni kezelésekre. Jan. közepén mentünk volna az inszemre, s akkor már terhes voltam. nem tudom mi segített, de mi már teljesen feladtuk, s ez egy csoda volt, így 4,5 év után.

Nektek is sikerülni fog biztosan. 39hkm

2012. szept. 13. 20:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem, így lesz... Sajnos tegnap, a 23. napomon, volt egy kevés vérzésem, nem értem, miért ilyen hamar, de szerintem megint meg fog jönni... Tudom, talán túlságosan is akarom, talán nem kellene állandóan ezen a témán agyalnom, de egyelőre még ez nem megy... Ha megjön, a következő hónapban igyekszem nem ezen forogni, mondjuk könnyű ezt mondani, ha valamit nagyon szeretne az ember... Mindenesetre gratulálok Nektek is a kis Csodához, könnyű szülést és minden jót kívánok! :)
2012. szept. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!