Elevitrol mi a velemenyetek? Mit szedjek ha babat szeretnek vallalni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 19:34
1/10 anonim válasza:
Folsavat javasolják, próbálkozás előtt 2-3 hónappal elkezdeni. Plusz én Gravidát, meg omega 3 at szedek.
3/10 anonim válasza:
Elevitet szedek,semmi problémám vele
4/10 Moncsycsy válasza:
Gravida. nekem elment a babám az elevittől. most gravidát szedem. 38hkm
5/10 anonim válasza:
utolso válaszolotol kérdezném,az Elevittől ment el a babád?ezt igy kimondta valaki neked?mert elég hihetetlen hogy egy magzatvédő vitamin vetélést okozzon
6/10 Moncsycsy válasza:
az orvos szerint közre játszott. mig az elevitet szedtem továbbra is nem sikerült összehozni. erre mondta az orvos hogy váltsak és egyből sikerült is. többektől halottam már ugyanezt.
7/10 anonim válasza:
Nekem a nővérem szedte az elevitet, veszélyeztetett terhes lett... kórházba kerül, de abba hagyta a szedését és rendbe jött, az unokaöcsém is egészséges, én a sima mezei vitaminokat javaslom, B1, B12, C-vitamin nagy dózisban, kálcium, magnézium, vas ilyenek. am is a terhes vitaminok tele vannak olyan cuccokkal amik "felfújják" a babát fölösleges gyorsítani a természetet! és persze táplálkozz egészségesen és vegyesen:)
8/10 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és ha az én feleségem szedni akar bármi ilyen szennyet, biztos hogy nem fogom engedni. Több ezer éve születnek egészséges gyerekek ilyen felesleges, mocsok dolgok nélkül. A mai kor bolondsága. Nem baj... veletek is csak jól jár valaki...
9/10 anonim válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval,ha valaki normálisan táplálkozik nincs szükség ezekre a plusz vitaminbombánkra.
Ahány ismerősöm szedte ott a lány többet szedett fel és a gyerek mérete is nagyobb volt.
Én is sok halat,zöldséget,gyümölcsöt ettem és csak folsavat szedtem 3 hónappal előtte és a dokim is azt mindta,hogy csak üzlet az egész,nincs rá szükség.
10/10 anonim válasza:
Az Elevit nem okoz vetélést. Ez az orvos csak erre keni azt, hogy fogalma sincs, és nem tud választ adni a kérdéseidre. A vitaminok pedig fontosak, mert a mai átlag ember táplálkozása meg sem közelíti a normális vitamin beviteli szintet. Csak olvassátok el azoknak a dolgoknak a dobozát, amit hazavisztek! Nekünk van a tágabb családban nyitott gerinccel született baba, én SOHA nem fogok azzal egyetérteni, aki szerint a vitaminok feleslegesek. Hogy melyik vitamin? Elevit? Gravida? Vagy egyesével összeválogatott vitaminok? Tök mindegy. A mennyiségük a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!