Szolnokon Dr Faragó Béláról milyen véleményetek, tapasztalataitok vannak?
Én imádom.Már elsőre nagyon szimpatikus volt.Kedves,csendes pasas.Válaszol amire kell de feleslegesen nem magyaráz. :)
Viszont az ultrahangon mindent ha kell 50szer mutat meg,körültekintő,figyelmes.
Én csak jókat tudok mondani róla.És amióta hozzá járok se hallottam róla rosszakat.
Annyi "szépséghibája" van hogy a gépe elég régi és nem tud fényképet adni a babáról.De árban ezt kiegyenlíti,mert szerintem bátran mondhatom ahhoz képest elég reális árakon dolgozik. :)
rákszűrésen voltunk nála , és elég flegma is tud lenni ha akar , de hát lehet hogy nem voltunk neki szimpatikusak , viszont a pénzünk annál inkább
na nembaj
a Hidasit ajánlanám
3. vagyok!
Nekem annyira fura a másik válaszolót olvasni,mintha nem is ugyan arról az emberről beszélnénk.
Én pl rendszerint jóval(!!!) a rendeli ideje után kerülök sorra és mégis mosolyogva fogad,és türelmesen végighallgat,megvizsgál.Persze nem azt mondom hogy nem fordul elő az amit a másik válaszoló ír,de ahhoz képest hogy ő mennyiért dolgozik és esetleg beszól,vagy egy némelyik mennyiért dolgozik és úgy szól be...
még csak egy párszor voltam nála,előfordulhat hogy egyszer kikapom a rosszabb napját is,de nekem egyenlőre egy pillanatnyi rossz élményem nincs róla.
Én a helyedben kipróbálnám aztán ha nem hát nem.
3 vagyok!
Na örülök hogy pozitív volt az élmény. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!