Meddig szabad inni a palástfű teát? Pozi lett a tesztem
:D
Én a 12.hétig ittam,napi 2 bögrével. Semmi gond nem volt belőle.
2012. szept. 24. 09:22
szia, nekem két természetgyógyász boltban is azt mondták, hogy inkább ne igyam, én a pozi tesztem után kb. egy hétig ittam napi egy bögrével, mert azt olvastam, hogy jó vetélés ellen, de mivel ketten is ezt mondták, így inkább abbahagytam, elevitet szedek és 500-as c-vitamint minden másnap, nemsokára megyek orvoshoz, akkor majd tőle is megkérdezem, hogy mi a helyzet teafronton?
2012. szept. 24. 09:32
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kedves 2-es válaszoló, ha megkérdezted, kérlek írd meg légyszi, hogy mit mondtak. Addig még iszogatom, mert még nagyon-nagyon az elején vagyok :)
Szia!:) en a 7-8. hetig ittam a palastfuvet.
A 12. hetig terveztem, de hanyingerem volt mar mindentol, es nem birtam tovabb a tea izet:)
Sok sikert! Szerintem artani nem artasz azzal, ha iszol napi 1 cseszevel. En is egy kis cseszevel ittam, nem nagy bogrekkel. Igy ugy voltam vele, hgy ittam belole egy picit, de tulzasba sem vittem:)
27 hetes kismami
2012. szept. 24. 09:43
nekem is ma lett pozi tesztem de én már nem ittam teát ugy tudtam hogy nem szabad tovább,akkor igyam még?
2012. szept. 24. 09:54
Mintha csak én írtam volna a 4. választ :) Én is terveztem inni, úgy tudtam, a 12. hétig lehet, viszont szerintem max. egy hétig ittam, utána jött a hányingeres-semmit nem kívánós korszak, így abbahagytam.
2012. szept. 24. 10:14
7/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy a 12.hétig ajánlatos inni a teát, "babavédő", mert segít megtartani a terhességet, utána már nem kell inni, mert a 12.héttől már a méhlepény veszi át a progeszteron termelést, akkor már kisebb a kockázat a vetélésre.
Hát nem tudom.... Napi egy bögre árthat-e?????
2-es vagyok: bevallom őszintén nem emlékszem pontosan, hogy mit mondtak, de valami olyasmit, hogy vérzéscsillapításra jó meg még egy-két dolgot, de úgy voltam vele, ha már ketten is mondták, akkor inkább nem, szerintem kérdezd meg az orvosodat te is, mondjuk napi egy kis csészéből szerintem sem lehet gond, bár azt hiszem nálam is kezdődik a semmi nem megy le a torkomon és örülök, ha nem jön vissza, ha mégis lement időszak :-), szóval jelenleg nekem még a gondolat is borzasztó, hogy igyam...
2012. szept. 24. 10:25
2-es vagyok megint, bocsánat, félreértettem, persze leírom, hogy mit mondott a doki, csak még nem tudom pontosan mikor megyek :-)
2012. szept. 24. 10:26
4es vagyok:)
En megkerdeztem a dokimat, azt mondta ihatom nyugodtan, ha ez megnyugtat, artani nem artok vele:)
Segiti a sargatesthormon mukodeset.
Es azert a 12. hetig ajanlott, mert addig van sagatest, utana elsorvad es a placenta veszi at a szerepet:)
Nem art 1 bogre :))
Idd nyugodtan:)
A 27 hetes kismami
2012. szept. 24. 11:20
Kapcsolódó kérdések: