Nagyon félek, vajon meddő vagyok?
Fél év teljesen normális, minél jobban ráparázol, annál nehezebb lesz!
A petevezeték-elzáródásnak nem tünete a gyakori húgyúti fertőzés, hanem kiváltója lehet, de nálam több húgyúti fertőzése szerintem senkinek nem volt, mégsem volt elzáródásom. Kenetvételből természetesen NEM mutatható ki, csak átjárhatósági vizsgálattal, de meddőség gyanúja esetén nem ezzel kezdenek.
Amúgy 7. és 8. próbálkozásra estem teherbe. Csak simán ki kellett várni. :)
Túl sok az "olvastam"...bocsi, de menj el egy orvoshoz, akiben megbízol, mond el a félelmeidet, ő megvizsgál és elmondja ha bármi baj van.
Soványság: én csontkollekció vagyok, van egy 1 éves gyermekem, nincs összefüggés.
Figyletek arra hogy mikor vagytok együtt?
Szia!
Mi két évig nem védekeztünk és mégsem jött a baba.(pedig nem akartuk betegesen).Már én is azt hittem valami baj van velem/velünk.Áprilisban járt le a két év,és most augusztusban olyan pozitívat teszteltem hogy majdnem leugrott a csík :D .De ez nem azt jelenti hogy ne menj el egy dokihoz!!!(Nekem teljesen rendszertelen volt a mensim,sosem jött meg időben,olyan is volt hogy 1-2 hónap kimaradt).Most is kimaradt,nem is foglalkoztam vele,és láss csodát,második kimaradt hónapban pozi lett a teszt!Sok sikert neked/nektek!Egy doki sosem árt!!!!!(már én is bánom hogy nem mentem el előbb,lehet már most a második babám jönne :D
Fél év az nem sok idő!
Ha túl vékony vagy az sem nagy probléma én 47 kiló voltam amikor terhes lettem, 3 műszakban dolgoztam alig ettem. Most már két éve várunk a második babára, normális nappali munkarendem van, kiegyensúlyozott vagyok mégsem jön! Egyébként eszembe jutott, ahogy amikor teherbe estem, előtte rengeteg gránátalmát ettem! Talán az segített akkor.
Szia!
Nyugodj meg ez még nagyon kevés idő.
Az ilyen meddőségnek rengeteg oka lehet, akár olyan vitamin vagy nyomelem hiány, amit a laborokban nem néznek, de éppen emiatt nem esel teherbe. Ha sovány vagy erre akár meg is lehet az esély.
Nem tudom szedsz-e valami vitamint, de én azt mondom kezdd el, alapból tél jön, elég betegséges időszak, szóval ártani nem fog, de ez persze nem azt jelenti, hogy a vitaminokat össze vissza túladagolni, mert az még nagyobb baj, mintha ez az állapot maradni. Csak az előírt mennyiséget :)
Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!