Vajon teherbe eshettem? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves vagyok. A ciklusom 27. napján szeretkeztem a barátommal. Strandon voltunk, nagyon nagy hévbe estünk és max 1 percig volt bennem. A ciklusaim 30 naposak általában. Így menszi előtt 3 nappal + azzal az 1 perccel mennyi esélyem van arra hogy teherbe estem?2009. júl. 16. 19:18
1/23 anonim válasza:
hát elvileg bármikor teherbe lehet esni, nincs kizárva. de kevés a valószínűsége. nyugi, várd ki a 3 napot, és ha nem jön meg, tesztelj!
2/23 anonim válasza:
Van. Ugyanis bármikor előfordulhat rendkivüli peteérés, az előváladékban pedig lehetnek spermiumok, szóval ha minden összejön akkor lehetsz terhes. De ennek azért nem nagy az esélye. Legközelebb védekezz, vagy legalább tájékozódj, sok idegeskedést spórolhatsz meg.
3/23 A kérdező kommentje:
Mégis mit jelent az hogy " kevés " ?
2009. júl. 16. 19:27
4/23 anonim válasza:
azt, hogy nem lehet tudni. sajnos ki kell várnod a 3 napot.
5/23 anonim válasza:
Mikor történt?Mert,ha 72 órán belül vagy,akkor egy esemény utáni tabit be kéne venni.Egyébként tényleg nem nagy a val.színűsége,de csatlakozom,az előttem szólókhoz,néhány nap múlva tesztelj!Ja és nyugi,mert ha ideges vagy,akkor majd attól nem fog megjönni időben:)!
6/23 anonim válasza:
Ha teherbe is estél, lehet, hogy 3 nap múlva még megjön...
Egyébként a terhességed esélye kb 0,0001% lehet....
7/23 A kérdező kommentje:
Július 14-én történt este 7kor. Holnap elmenjek 72 órás tablettáért vagy felesleges? Segítsetek kérlek! Annyira kétségbe vagyok esve!!!
2009. júl. 16. 19:38
8/23 anonim válasza:
Az esemény utáni tablettával vigyázz, mert kb olyan magas hormontartalmú, mintha egy doboz fogamzásgátlót vennél be.
9/23 anonim válasza:
Szerintem vegyél holnap és megnyugszol.Ha nem vagy babás,akkor sem lesz tőle semmi bajod.
10/23 anonim válasza:
Igen valóban magas a hormontartalma,de inkább ez,mint egy nem kívánt terhesség.Nem lesz tőle semmi baja.Hiszen nem napi rendszerességel szedi,hanem csak most az egyszer.Nekem egyszer volt rá szükségem,kicsit hányingerem lett tőle,de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!