Vajon teherbe eshettem? Nagyon félek!
nagyon durván átrendezi a hormonháztartásodat az esemény utáni.
ha jól értem, kedden történt az eset, és holnap kellene megjönnie (az lesz a 30. nap). holnap reggel csinálj tesztet!
Én nem venném be. És ha az orvosnak van egy csöppnyi józan esze, nem írja fel. A kockázat elhanyagolható. Esemény utáninak akkor lenne helye, ha a barátod beléd élvezett volna.
Menszesz előtt vagy, tehát eleve kicsi az esély a teherbeesésre. Plusz csak egy percig volt benned, tehát maximum előváladékról beszélünk, attól is nagyon kicsi az esély a teherbeesésre. Ehhez képest az esemény utáni egy hormonbomba, ami idő előtt meghozza a menszeszedet. De az magától is megjönne holnap, ha jól értem.
Akkor meg miről is beszélünk?
Legközelebb védekezzetek, akkor is, ha csak egy percre teszi be.
21:31: én nem vágnék fel ennyire azzal, hogy nem tudok semmit.
Hogy ki mondja? Orvosok mondják, akik láttak már biológiatankönyvet belülről is. A megfogant petesejt 5 nap alatt jut el a méhbe, ahol a 7. és 12. nap között beágyazódik. Ekkor kezd el hcg hormont termelni, aminek a mennyisége csak a fogantatás után 2 héttel éri el azt a szintet, hogy a terhestezst kimutassa.
Mivel a legtöbb nőnél a fogantatás a két vérzés között félidőben, a menszesz előtt két héttel történik, ebből küövetkezően náluk az elmaradt vézés napján már kimutathatja a teszt a terhességet. De ha a terhesség még csak pár napos, akkor még nincs hormon, amit érzékeljen a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!