Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy peteérés?

Terhesség vagy peteérés?

Figyelt kérdés
29 napos a ciklusom. Elvileg 11-én volt peteérésem és 25-én kellene megjönnie. Csinálgattam ovulációs tesztet de meguntam mert szinte minden nap ott volt halványan a második csík (kb 6 napon keresztül teszteltem) Tegnap este a folyásom olyan tojásfehérjés volt és csináltam megint egy LH tesztet és egy erős pozitív volt. Csak az a furcsa hogy amikor elvileg volt a beágyazódás kicsit görcsölt a hasam és barnás volt a folyásom. Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok.

2012. szept. 21. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűnek tartom a beágyazódás miatti barnás folyást!

Várd meg a mensi napját és tesztelj!Addig is vigyázz magadra!

Majd írj,hogy mi lett!

2012. szept. 21. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. szept. 21. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
A ciklus végén alapból magasabb az LH.szint.Én már többször átvertem magam ezzel,azt hittem spontán Pé-m van.Remélem Neked terhességet ígér,főleg ha volt beágyazódásos vérzésed,azért az valószinüsíti a terhességet:)
2012. szept. 23. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!