Szerintetek korán teszteltem?
Figyelt kérdés
9hete szültem,7hetes kontrollon a doki Pharmatex kúpot irt fel fogamzásgátlóként,mivel szoptatok.Ekkor voltunk együtt a férjemmel,megszakitással és kúppal.Ma viszont erős hányingerre ébredtem,ami egész nap tartott.Délután csináltam egy tesztet,amit a nap bármely szakaszában meg lehet csinálni.Negativ lett.Korán teszteltem,vagy más miatt van hányingerem?Ha viszont már lenne tünet,akkor ki kellene mutatni a tesztnek is,ugye?2012. szept. 20. 21:52
1/5 anonim válasza:
szerintem senki nem fog tudni annál okosabbat mondani,mint hogy várj 2-4 napot és tesztelj újra!
2/5 anonim válasza:
Ha a pharmatexet megszakítással együtt alkalmaztátok, akkor nem valószínű, hogy teherbe estél. Lehet, hogy csak valami vírus bujkál benned. Ha még tovább is eltartana a rosszullét, akkor ismételd a tesztelést.
3/5 anonim válasza:
és REGGELI első pisiből csináld, az a legbiztosabb, hiába van ráírva, hogy a nap bármely szakaszában..
4/5 anonim válasza:
Vigyázz a pharmatex kúppal, mert rengetegen lettek babásak tőle! Kizárólag megszakításos együttlét mellett használd!
5/5 A kérdező kommentje:
Pár napja néztem utána a Pharmatexnek,ezért is ilyedtem meg.Tegnap óta görcsöl a hasam is,nem tudom mi van velem.De ha terhes lennék,és az miatt érzem a hányingert,akkor a délelőtti tesztnek is kellene valamit mutatnia,nem?
2012. szept. 21. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!