Korán teszteltem?
Figyelt kérdés
Aug. 13-án volt meg utoljára, 28-35 nap között változik a ciklusom. Pém szerintem múlt hét hétfőn volt. Maszatalok, petefészkem, mellem bizsereg. Mára már a maszatolás is eltűnt. Tegnap du-i tesz negatív...2012. szept. 9. 08:50
1/4 anonim válasza:
A vélt fogamzás után kb két héttel már reálisat mutat a teszt. Normál 28 napos ciklust figyelembe véve is van még kb 5-6 napod a vérzés elmaradásáig, teljesen felesleges ilyan korán még tesztelni.
2/4 anonim válasza:
Igen, kicsit korai volt, főleg délután. Ilyenkor még nagyon ajánlatos reggeli első vizelettel tesztelni. Várd meg a 35, napot, és ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj újból.
3/4 anonim válasza:
Nekem 32. napon mutatott először eredményt a teszt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Na várok akkor még egy hetet és ha nem jön meg, tesztelek.
2012. szept. 9. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!