Ismertek olyan nőt, akinek abortusz után sikerült teherbe esnie, vagy olyat, akinek ezután soha többet nem lehetett gyermeke?
Mindenhol mást mondanak, mást olvasok. Az orvosok is mind mást mondanak. Aki azt mondja, hogy lehet még babám annak meg nem hiszek, mert azt hiszem, csak vigasztalni akar.
22 évesen az öt-hat hetes(4 mmes volt az embrió...) szakíttattam meg, mert idióta voltam és gyáva, kérlek a gyilkos vagyok és meg sem érdemlem,hogy gyerekem legyen jellegű kommentárokkal ne rontsatok tovább a bűntudatomon... Nagyon szeretnék igazi tapasztalatokat hallani, olvasni.
} szia, igen ismerek ilyen nőt, magamat, a hugomat, a nővéremet, az anyámat, a barátnőimet. szinte olyat nem ismerek akinek ne lett volna.
Gratulálok, igazi felelősségteljes ismeretségi köröd van, köszönjük, hogy pont tőled kapunk értékes tanácsokat.
Érdekes, én egy embert ismerek, akinek volt, de róla inkább jobb nem beszélni.
Anyukám húgának volt több is fiatal korában (18-25 év között), és sosem született később gyereke, de ő már 50 felett van, és akkoriban egész más volt még az eü.
Rajta kívül akikről tudom, hogy volt abortuszuk, és most abba nem mennék bele, hogy miért, hogyan, nekik később mindnek lett gyereke, többeknek 2-3 is.
Szia!
Nekem missed ab-om volt, az technikailag megegyezik a sima abortusszal.
Nekem utána begyulladt a méhem, kaptam rá gyógyszert, rendbe jött. Elvileg. Gyakorlatilag elzáródott az egyik petevezetékem emiatt, megnyithatatlanul. Pont az aktív oldalamon, a másik petefészkemben nem érnek tüszők sosem.
Szóval én megjártam vele, most már csak a lombik jöhet szóba, abból is az utolsó, mert már volt 4 sikertelen.
Azt hiszem, mi baba nélkül maradunk. :-(
Az az élet is ugyanannyit ért, hibát, bűnt követtem el, másként láttam a dolgokat, nagyon meg voltam ijedve, de nem fogok magyarázkodni.
Szerencsére nem te döntesz arról, hogy lehet-e még gyerekem, úgyhogy a véleményed lényegtelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!