Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vágyódok újra terhesnek...

Miért vágyódok újra terhesnek lenni két gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Van két gyönyörű gyermekem, egy 3 éves nagylánykám és egy fél éves fiam. Nagyon boldogan élünk, igaz a pénz nem vet fel minket. Építkezünk, úgyhogy a félre tett pénzünk oda költjük. valamiért ha olvasok terhességgel kapcsolatos cikket, vagy a múltkor beszélgettem a kismama barátnőmmel, annyira elhatalmasodott az érzés hogy újra kismama akarok lenni. újra át szeretném élni az örömöt h pozitív a teszt, az ultrahangok képeit, az izgulást hogy milyen nemű lesz. Miért nem érzem azt 2 gyerek után, mint amit legtöbben éreznek, hogy elég! Nem mondom sokszor van hogy én is kibukok egy-egy húzos nap után, de lényegében jól mennek a dolgok itthon. főleg most hogy ovis lett a lányom, valahogy hiányzik a nyüzsgés. Én is nagy családban nőttem fel. szeretem azt is mikor a szomszédból összegyűlik a kis csipet csapat és itt zizeg 6-8 kisgyerek. Ráadásul a fiam születése nem volt egyszerű, egy hónapot bent voltam mert korán akart megszületni, és a szülés is jóóóóval fájdalmasabb volt mint a lányomnál, és mégis ez sem rettent el. Persze a párom szerintem hallani sem akarna még egy gyerekről. Miért vagyok ilyen? Mivel próbéljam meg kiverni a fejemből ezt a gondolatot? Ti mit tennétek?
2012. szept. 20. 11:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Két fiam van. Két nagyon problémás terhességem volt. Mégis nap nap után úgy érzem jó lenne még egyszer utoljára terhesnek lenni. Sajna a párom hallani sem akar erről, mert nagyon fél, hogy baj lesz....
2012. szept. 22. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!