Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varta tegnapra/mara?...

Ki nem varta tegnapra/mara? Hogy vagytok? Teszteltetek mar? Mi lett az eredmeny?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En a 20 perces pozitivos tesztes vagyok, ma reggel 10 perc utan lett pozitiv. Azert eleg erdekes, h valahogy mindig pozitiv, regen 100 perc utan sem volt az. Mostmar ketto pozitiv is van. De 10 perc, az mar ervenyes???? Mensinek jele sincs!! Drukkolok nektek, irjatok mi van!!!
2012. szept. 20. 08:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Szia 20 perces, mostmar 10 :))) Hat en halkan gratulalok neked :))) Csak ugy nem jonne ki az a masodik csik :))) Csinalj meg egy tesztet holnap reggel, de probalj ki masfajtat en azt javaslom!! Nekem meg mindig - a tesztem, ma reggeli, de mensi meg sehol.. Nem ertem!!! Olyan rossz ez az allabot. valami tortenhetne mar!! :)) Vagy akkor jojjon meg es uj honap uj remeny vagy legyen +!!! Ciklusom 36. napjan vagyok.. a leghosszab ciklus eddig, ilyen hosszu soha nem volt!!
2012. szept. 20. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a tegnapi 19:34-es vagyok. Ma reggel megjött,percre pontosan a 28.napon (pedig általában 30 naposak a ciklusaim),úgygogy még reménykedni sem volt túl sok időm,de talán jobb is igy... Új hónap,új remények..! Akinek még nem jött meg,sok szerencsét!!!!
2012. szept. 20. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én mára nem várom,de úgy néz ki itt van.. :(
2012. szept. 20. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha a 36. napon vagy, az azert eleg sok!!! Nem erezted a peteerest? Lehet kesobb volt, es meg csak most lesz pozitiv??? En azert nagyjabol erzem a peteerest! Neked meg 28 napos, majd a kov honap!!!:))) magamrol meg annyit, h azert en nem orulok ennek annyira, mert a hcg, ha ilyen halovanyka, akkor esetleg lehet, h volt vmi, de mar nincs? Vagy meg most indulna be? De ez mar nem jol kezdodik, es attol rettegek, mert volt egy elozo terhessegem, ami a 25.hetig tartott, es a kisfiam 10 napot elt!!! En ezt megegyszer nem birnam ki, szoval vagy nekem is jojjon meg, vagy pedig legyen rendesen EGESZSEGESEN pozitiv. Kulonben mar van egy 2 eves gyonyorusegem, vele semmi gond nem volt!:)) remeltem, h ez is olyan terhesseg lesz, mint az elso...

Drukkolok neked!!!

2012. szept. 20. 14:53
 16/17 Nazsa válasza:

Sziasztok! Én mára nem várom, de még semmi jele. Ez az 1. hónapos próbálkozásunk. Remélem, összejön... :) ez minden vágyam. Ha holnap sem lesz semmi,akkor hétvégén tesztelek. Hátha... :)

Drukkolok Mindenkinek szívből!!!!

2012. szept. 20. 15:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Hat sajna nekem is megjott ma :((((( De jobb iz es igy, uj honap uj REMENY!!!! Akinek meg nem jott meg nagyon drukkolok!!!
2012. szept. 20. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!