Ki nem varta tegnapra/mara? Hogy vagytok? Teszteltetek mar? Mi lett az eredmeny?
Ha a 36. napon vagy, az azert eleg sok!!! Nem erezted a peteerest? Lehet kesobb volt, es meg csak most lesz pozitiv??? En azert nagyjabol erzem a peteerest! Neked meg 28 napos, majd a kov honap!!!:))) magamrol meg annyit, h azert en nem orulok ennek annyira, mert a hcg, ha ilyen halovanyka, akkor esetleg lehet, h volt vmi, de mar nincs? Vagy meg most indulna be? De ez mar nem jol kezdodik, es attol rettegek, mert volt egy elozo terhessegem, ami a 25.hetig tartott, es a kisfiam 10 napot elt!!! En ezt megegyszer nem birnam ki, szoval vagy nekem is jojjon meg, vagy pedig legyen rendesen EGESZSEGESEN pozitiv. Kulonben mar van egy 2 eves gyonyorusegem, vele semmi gond nem volt!:)) remeltem, h ez is olyan terhesseg lesz, mint az elso...
Drukkolok neked!!!
Sziasztok! Én mára nem várom, de még semmi jele. Ez az 1. hónapos próbálkozásunk. Remélem, összejön... :) ez minden vágyam. Ha holnap sem lesz semmi,akkor hétvégén tesztelek. Hátha... :)
Drukkolok Mindenkinek szívből!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!