Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varta tegnapra/mara?...

Ki nem varta tegnapra/mara? Hogy vagytok? Teszteltetek mar? Mi lett az eredmeny?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 15:24
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
En tegnapra nek vartam ma reggel teszteltem erzekeny tesztel de sajna - lett :( Nagyon elkenodtem. Viszon mensinek meg mindig semmi jele, nincs mindjart megjon erzesem sem, amugy szokott lenni aznap aminkor megjon. Annyi hogy a derekam most egy kicsit elezdett fajni.
2012. szept. 19. 15:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Én holnapra nem várom.
2012. szept. 19. 16:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

En hefore nem vartam. De reggel barnas vizesfolyasom volt... Kedd ota semmi...tehat elvileg mindenpercben "varom"...szurkolok veletek :)

En holnap reggel tsztelek...hogy mi a fene volt ez hetfon...elvileg 5 napos a mensesem...de ezt nem mondhatom meg 1 napnak sem ami volt....

Ti mikor teszteltek??

2012. szept. 19. 16:20
 4/17 anonim ***** válasza:
HA nem jön meg,akkor hétvégén
2012. szept. 19. 17:45
 5/17 anonim ***** válasza:
nekem most jott meg.... :(((( aaaa kiestem lanyok
2012. szept. 19. 17:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Én ma voltam ovuláció utáni 12.napon. Reggel teszteltem negativat:( Várok 2-3 napot,ha esetleg nem jönne meg addig,akkor csinálom az újabb tesztet.. Drukkolok mindenkinek!!:)
2012. szept. 19. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Holnapra nem várnám,de görcsölök,és duzzadtak a melleim. Átlagos mensi görcsök,úgy hogy én is kiestem,és tök kiakadtam. Ebben a hónapban sem sikerült.

2012. szept. 19. 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
En tegnapra nem vartam, igy delutan teszteltem egyet, ami halvany pozitiv vagy 20 perc utan!!!??? Aztan ma reggel negativ. De nem jott meg, es jele sincs. Ki erti ezt?
2012. szept. 19. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:

3. - 5. vagyok

Nekünk ez volt az 5.próbahónap...6. következik semmiféle védekezés nélkül...van ilyen :O ?!

Utolsó: 20 perc után nem érvényes,ha + mutat :(((

Valami száradási csík vagy ilyesmi...

Sajnálom,hogy ennyi Nönek nem sikerült ebben a hónapban.... :((

Ùjabb hónap,újabb remény csajok!

Remélem a többiek jó hírrel szolgálnak!

Mindenképpen írjátok meg,ha megjön akkor is!!!

Kívánom, hogy pozi legyen mindenkinek,ebben a hónapban,vagy utána,de pozi kell legyen! :)

2012. szept. 19. 21:17
 10/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok :) Hat nagyon sajnalom azoknak akiknek mejott :(( De uj honap uj remeny!!! Drukkolok mindenkinek!! Utolso elottinek uzenem, holnap tesztelj reggel meg egyet mert perc utan mar ervenytelen az erdmeny :(( Drukkolok!!!

Nekem meg minding nem jott meg... A teszt reggel - volt. Ha reggelig nem jon meg megint megprobalom elso pisibol. Amugy ciklusom 36. napjan vagyok ilyen hosszu meg soha nem volt..

2012. szept. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!