Ki nem varta tegnapra/mara? Hogy vagytok? Teszteltetek mar? Mi lett az eredmeny?
Sziasztok :)
En hefore nem vartam. De reggel barnas vizesfolyasom volt... Kedd ota semmi...tehat elvileg mindenpercben "varom"...szurkolok veletek :)
En holnap reggel tsztelek...hogy mi a fene volt ez hetfon...elvileg 5 napos a mensesem...de ezt nem mondhatom meg 1 napnak sem ami volt....
Ti mikor teszteltek??
Első vagyok.
Holnapra nem várnám,de görcsölök,és duzzadtak a melleim. Átlagos mensi görcsök,úgy hogy én is kiestem,és tök kiakadtam. Ebben a hónapban sem sikerült.
3. - 5. vagyok
Nekünk ez volt az 5.próbahónap...6. következik semmiféle védekezés nélkül...van ilyen :O ?!
Utolsó: 20 perc után nem érvényes,ha + mutat :(((
Valami száradási csík vagy ilyesmi...
Sajnálom,hogy ennyi Nönek nem sikerült ebben a hónapban.... :((
Ùjabb hónap,újabb remény csajok!
Remélem a többiek jó hírrel szolgálnak!
Mindenképpen írjátok meg,ha megjön akkor is!!!
Kívánom, hogy pozi legyen mindenkinek,ebben a hónapban,vagy utána,de pozi kell legyen! :)
Sziasztok :) Hat nagyon sajnalom azoknak akiknek mejott :(( De uj honap uj remeny!!! Drukkolok mindenkinek!! Utolso elottinek uzenem, holnap tesztelj reggel meg egyet mert perc utan mar ervenytelen az erdmeny :(( Drukkolok!!!
Nekem meg minding nem jott meg... A teszt reggel - volt. Ha reggelig nem jon meg megint megprobalom elso pisibol. Amugy ciklusom 36. napjan vagyok ilyen hosszu meg soha nem volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!