Együttléttől számolva 10-11 nap múlva még negatív a teszt ugye? És mikor mutathat már halvány pozitívat 14 nap múlva már igen?
Figyelt kérdés
Pontosan tudom azt az egy aktust aminél szóba jöhet egyáltalán. A vérzésem rendszertelen úgyhogy nem tudok a nem várt napján vagy utána tesztelni, mert az fogalmam sincs mikor lesz/van.2012. szept. 19. 13:04
32/40 A kérdező kommentje:
Nekem mensis görcseim vannak egész nap. De ennyi.
2012. szept. 21. 13:52
33/40 anonim válasza:
Bocsi, de elfelejtettem írni, hogy a 28 és 29-es is 6. voltam. Egyszerűsítek: Böbe
34/40 A kérdező kommentje:
Böbe én neked nagyon szorítok szerintem a görbédet elnézve te tuti babásodtál most. nekem ilyen görbém sose volt.
2012. szept. 21. 14:01
35/40 anonim válasza:
kérdező:milyenek voltak a görbéid?mert nekem is volt ilyen is olyan is!bár még nekem se volt ilyen görbém mint most!
Nettus!
36/40 anonim válasza:
38/40 anonim válasza:
Sziasztok! Én nem bírtam ki és ma reggel ellőttem az amazon, meg a prediktor early-t. Mind a kettő csont negatív lett :( Hómező! Én most már meg várom a keddet. Böbe
39/40 anonim válasza:
böbe:
engem a tegnapi teszt teljesen letört! szerintem én már nem is tesztelek!de te nem keddre nem várod?vagy most tök hülyeséget kérdeztem?
Nettus!
40/40 anonim válasza:
Nekam ma megjött. Hát ez van. Böbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!