Együttléttől számolva 10-11 nap múlva még negatív a teszt ugye? És mikor mutathat már halvány pozitívat 14 nap múlva már igen?
Figyelt kérdés
Pontosan tudom azt az egy aktust aminél szóba jöhet egyáltalán. A vérzésem rendszertelen úgyhogy nem tudok a nem várt napján vagy utána tesztelni, mert az fogalmam sincs mikor lesz/van.2012. szept. 19. 13:04
1/40 anonim válasza:
általában még igen és a 14 nap már sikeres ha ott a kisbaba.
++++++
2/40 anonim válasza:
Így van. a beágyazódás akár 14 nap is lehet, így az a biztosabb, amit már a 14. nap után csinálsz.
3/40 A kérdező kommentje:
ha a beágyazódás 14 nap akkor még arra plusz napokat kell számolni mire az bekerül a szervezetembe? Mert az értem és utána olvastam hogy amíg csak vándorol a petesejt és nincs kapcsolatban a szervezetemmel addig nincs mit kimutasson a teszt.
2012. szept. 19. 13:10
4/40 anonim válasza:
ha pontosan tudod mikor fogant -ha valóban ott van. - akkor a 14 nap már beágyazódás megtörténte után van elkezdi termelni a fejlődö embrio a HCG-t és jelen van . kimutatja.
5/40 A kérdező kommentje:
9.10-e között volt a dolog akkor 24-25 érdemes tesztelni ugye? Köszi a válaszokat egyébként
2012. szept. 19. 13:14
6/40 anonim válasza:
Igen 24-25. Amúgy én is pont ugyanígy vagyok. 10.-én volt ovum. 24.-én kéne tesztelni, de én nem fogom addig kibírni, így én szombaton ellövök egyet.
7/40 anonim válasza:
de akkor miért van az, hogy a tesztekre az van ráírva, hogy már az elmaradt mensit követő napon megbízható? (bocsi az offért, én is most teszteltem, nekem szerencsére negatív és 13 napja voltunk együtt.)
8/40 A kérdező kommentje:
a tesztek szerintem úgy számolnak hogy az átlagos ciklus 28 napos, 14.napon van a peteérés tehát 14 nap múlva várod a mensit. Ha nem jön meg akkor ellősz egy tesztet (azaz a nem várt napján azaz 14 naposan).
2012. szept. 19. 13:40
9/40 anonim válasza:
sziasztok!
nekem 9-én volt ovum és vasárnap kellene megjönnie!senki nem vezet itt görbét??
10/40 A kérdező kommentje:
Nekem a görbém is összevissza van volt, most épp nem is vezetek emiatt mert sose mutatott semmit. Pedig jókor mértem és jó helyen elvileg,
2012. szept. 19. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!