Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttléttől számolva 10-11...

Együttléttől számolva 10-11 nap múlva még negatív a teszt ugye? És mikor mutathat már halvány pozitívat 14 nap múlva már igen?

Figyelt kérdés
Pontosan tudom azt az egy aktust aminél szóba jöhet egyáltalán. A vérzésem rendszertelen úgyhogy nem tudok a nem várt napján vagy utána tesztelni, mert az fogalmam sincs mikor lesz/van.
2012. szept. 19. 13:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
mutasd meg a görbédet!!hátha lelehet olvasni valamit!
2012. szept. 19. 13:48
 12/40 anonim ***** válasza:
6. vagyok nekem van görbém. ilyen: [link]
2012. szept. 19. 14:00
 13/40 anonim ***** válasza:
6-os szép görbe!látszik szépen mikor volt ovud!
2012. szept. 19. 14:02
 14/40 anonim ***** válasza:
Köszi. Pont nézték uh-val is mert inszem lett volna, csak hamarabb megrepedtek, mint ahogy a dokim gondolta. Vasárnap még megvolt a 4 szép nagy tüszőm, hétfő reggelre már nem volt egy sem, szerencsére jött velem a párom is. Remélem legalább az egyiket "elkapták a farkasok"
2012. szept. 19. 14:16
 15/40 anonim ***** válasza:
6-oska, Te tuti terhes vagy! Szokott lenni vérzésed máskor is a luteális fázisban?
2012. szept. 19. 14:19
 16/40 A kérdező kommentje:

De klassz a görbéd, tankönyvszerű az ott a luteális fázisban simán beágyazódásos vérzés is lehet.

Nekem sose volt ilyen görbém.

2012. szept. 19. 14:27
 17/40 anonim ***** válasza:
6.os vok. Nem, még sohasem volt ilyen, meg is lepődtem. Nagyon remélem hogy igazatok van. Már 6 éve várunk az első csemetére, de nem akar jönni, pedig elméletileg nincs baja egyikünknek sem.
2012. szept. 19. 14:35
 18/40 anonim ***** válasza:
Ha aktustól számolsz, akkor minimum 14 napot várj a teszteléssel. Mert az aktus nem egyenlő a peteéréssel. Aktus után akár 3 nappal is teherbe eshetsz, ha éppen akkor van peteérésed. Amúgy dokinál nem voltál még? Mert az nem túl jó, hogy ennyire rendszertelenek a ciklusaid, hogy fogalmad sincs mikorra várd, ill. ne várd a menzeszed, és hogy a hőgörbéről sem lehet leolvasni semmit. Lehet nincs is peteérésed. Mióta próbálkoztok?
2012. szept. 19. 14:58
 19/40 anonim ***** válasza:

6-oska, mikor tesztelsz? Te nagyon gyanús vagy nekem :)

Tuti babás vagy :)

Teszteljél már kérlek!!!!!

2012. szept. 19. 15:07
 20/40 A kérdező kommentje:

Köszi. Tesztelünk majd együtt?? :)))

Nem kifejezetten próbálkozunk ha sikerül oké, ha nem, úgy is. Most nem védekeztünk (vagyis pontosabban kiszakadt az óvszer de teljesen, gyakorlatilag kettéhasadt).

Tehát akkor még a 24-ei teszt se biztos hogy "igazat mond" ?

2012. szept. 19. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!