Holnapig kellene megjönnie a mensimnek, fel vagyok puffadva, az alhasam néha szúr és görcsöl, ami nekem szokatlan mensi előtt. Lehetek terhes?
Szia!
Ha nem jön meg,akkor majd a teszt megmutatja!Sok szerencsét!
Terhes lehetsz, amennyiben vedekezes nelkul szeretkeztetek, de a tunetekre ne alapozz szerintem.
Legalabbis magambol kiindulva: ha nagyon akarok, akkor barire kepes vagyok ot tunetet talalni a testemen, igy volt ez az elso honapban is, amikor biztam a bababan, a mensit is keptelen voltam kivarni, mert annyira biztos voltam a sikerben. Termeszetesen lett egy negativ tesztem es masnap megjobb, dupla csalodas es rajottem, hogy kepzelodtem, mert akartam.
Kovetkezo honapban nem kerestem tuneteket, nem is vettem eszre semmit, csak turelmetlenul vartam a nemvart napjat, nem jott meg, este teszteltem pozitivat.
Ha tenyleg ilyen keves van mar a nemvartig, akkor ezt konnyu lesz kibirni, sot, mivel tegnapi a kerdes, igy mar el is jott a nap. Varj delutanig, ha nem jon meg, akkor vegyel egy tesztet, ha nagyon turelmetlen vagy, akkor megcsinalod ma este, ha kibirod, akkor holnap reggel.
En nem birtam ki, de elotte 3 oran at nem mentem pisilni, tartogattam, keveset ittam, hogy koncentralt legyen es clearblue mutatta ki egybol hatarozottan. (volt itthon egy 20-as erzekenysegu szamomra ismeretlen teszt, az csak nagyon-nagyon halvanyan lett pozitiv ugyanabbol a vizeletbol.)
Sok sikert!
Szia!
Hát nem akarlak elkeseriteni,de ha rendesen megjött,akkor sajnos nem lehetsz terhes!Főleg,ha megszakitással védekeztetek!Mégha nem védekeztetek volna,akkor se biztos!Nagyon ritka szerintem,hogy valakinek megjön rendesen,azt mégis terhes!De ne keseredj el,legközelebb ne védekezzetek,ha ennyire szeretnél kisbabát!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!