Menszesz alatt eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
3. napon voltunk együtt,utánna 1 napig még volt enyhe vérzés az utolsó 2 napon meg semmi nem volt pedig 6 napos a ciklusom!eddig még nem volt ilyen2009. júl. 31. 22:30
1/5 anonim válasza:
nagyon minimális az esélye, de lehetséges
(ha volt orgazmusod, az beindíthat spontán peteérést)
a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes
2/5 A kérdező kommentje:
igen volt!
tesztet már csináltam de korai még csak 13 napja volt az eset
2009. júl. 31. 22:50
3/5 A kérdező kommentje:
és nagyon haloványan látszik a csík nagyon jó szemmel lehet látni a párom is azt mondta
2009. júl. 31. 22:51
4/5 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy van ilyenre pelda, de szemelyesen meg nem mondott nekem ilyet senki.
De spontan peteeres barmikor lehet, ez teny es valo.
A jonas naptar szerint is teherbe lehet esni akar mensi idejen is, legalabbis en poenbol megneztem es mensikor volt jonas napom, visszagondolva rajottem, hogy epp voltunk is egyutt. De teherbe nem estem, majd csak egy hettel kesobb, epp kozepidoben, normal peteereskor.
Ha szeretnetek babat, akkor sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 1. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!