Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha menszesz előtt, 5 nappal...

Ha menszesz előtt, 5 nappal védekezés nélkül szeretkeztünk a barátommal, megjött és egy héttel utánna ujból védekezés nélkül, teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 22:54
 1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha nem használtok gumit, akkor azért megszakításost csinálhatnátok, mert van a naptár módszer, de az nem biztos. Ugye a 14 és a 28.napig van ( a mensi első napjától számítva) de ez lehet változó. Van akinek több napig van peteérése, és van akinek nem pont a 14napnál kezdősik. Ha nem szeretnétek gyereket, szerintem valami más módszert találjatok ki. És hogy csak a válaszodra reagáljak, én csinálnék egy tesztet, ha elment volna bennem a srác
2008. aug. 26. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Legalább kivehetné, mielőtt elmegy. Ez sem a legjobb megoldás, de többet ér, mint ahogy most csináljátok. De ne csodálkozz, ha netán teherbe esel. Nem igaz, hogy egyikőtöknek sincs annyi pénze vagy esze, hogy gumit vegyetek vagy írass fel fogamzásgátlót vagy vegyél hüvelykúpot. Van egy csomó lehetőség.
2008. aug. 26. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Hüvelykúp?

Lehet kapni recept nélkül?

2008. aug. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!