Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Vannak apró...

Mit tegyek? Vannak apró praktikák, hogy a férfinak meg jöjjön a "kedve" a babához?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28éves leszek decemberben.9éve vagyunk együtt a párommal, június30-án volt az eljegyzésünk. Ő27éves! 4éve dolgozom (bölcsődébe, gondozónőként). Neki 1éve nincs munkahelye (az előző, főnökváltás miatt szűnt meg) jelenleg állást keres! Én már nagyon szeretnék kisbabát. Saját lakásunk (3éve együtt élünk) kocsink van. Van félre tett pénzünk (kb 1.5 millió) De ő még várna, amíg munkahelyet talál, de én már nem szeretnék várni. Úgy gondolom ez a pénz csak elég a gyermekvárás és a baba első egy évére. Addig meg csak talál vmi munkát. Azt olvastam, h a legtöbb férfi nem érzi azt, h babát szeretne (van kivétel) csak a terhesség illetve a baba születése után lesz boldog, h mégis+történt! Nem akarom sürgetni, mert nem akarom, h meg bánja
2012. szept. 18. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A barátodnak van igaza, igy nem értelmes gyereket vállalni. Elöször legyen neki is munkahelye meg rendszeres jövedelme.

Igy ha lenne egy gyerek, akkor te otthonmaradsz vele, ö meg nem hoz pénzt, akkor miböle akartok megélni?

Szerintem neked is még sokat kell érni, mire alkalmas leszel a gyerekvállalásra...

2012. szept. 18. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor lesz az esküvőtök? Ha lesz egyházi is, akkor a pap majd beszél az érdekedben, te fel se hozd :)
2012. szept. 19. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Részben megértem.

Mondjuk én pont az a nő vagyok (sokan nem is szerettek miatta), aki azt mondom,hogy gyereket csak egy bizonyos alapra kellene vállalni, de mindenképpen úgy,hogy mindkét félnek legyen munkája.

Egy pasinál meg pláne megértem. Ők azon agyalnak,hogy nekik kellene eltartani a családot, és hát miből fogják, ha nincs meló stb. Így vannak kódolva!

Meg azért azt bele kell kalkulálni,hogy a te juttatásod sem lesz annyi, mint a fizud.

A fiam 9 hónapos és kb. havi 40-50 ezerbe van, egy normál szinten, de luxus nélkül!

Én is inkább várnék, de ez én vagyok!

Praktika szerintem nincs. Az én férjem magától akarta a babát, szerencsére nem kellett rábeszélni.

2012. szept. 19. 05:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!Szerintem már elég érett vagyok:DD Az esküvőt 2014-be szeretnénk!!!!
2012. szept. 19. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer azt mondta egy baratnöm(2 gyerekes anya),hogyha arra varok,hogy minden rendben legyen körülöttem akkor sosem fogok szülni.Szerintem ti nem is vagytok rossz helyzetben,van haz,auto,felretett penz.Csak nezz körül,manapsag az emberek ezekert egy eleten at güriznek es nektek ez mar meg van fiatalon.De ha nem akarod raeröltetni a parodra akkor tenyleg värjatok egy kicsit,talan ha lesz munkaja akkor majd ö is megnyukszik es csinal neked egy focicsapatra valot! :-) üdv.
2012. szept. 19. 08:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is a választ.Én is tudom,h már csak a kisbaba hiányzik,de semmit nem akarok ráerőltetni a páromra,mert azt akarom,h örüljön,amikor pozitív lesz az a teszt:DD
2012. szept. 19. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!