Mit tegyek? Vannak apró praktikák, hogy a férfinak meg jöjjön a "kedve" a babához?
A barátodnak van igaza, igy nem értelmes gyereket vállalni. Elöször legyen neki is munkahelye meg rendszeres jövedelme.
Igy ha lenne egy gyerek, akkor te otthonmaradsz vele, ö meg nem hoz pénzt, akkor miböle akartok megélni?
Szerintem neked is még sokat kell érni, mire alkalmas leszel a gyerekvállalásra...
Részben megértem.
Mondjuk én pont az a nő vagyok (sokan nem is szerettek miatta), aki azt mondom,hogy gyereket csak egy bizonyos alapra kellene vállalni, de mindenképpen úgy,hogy mindkét félnek legyen munkája.
Egy pasinál meg pláne megértem. Ők azon agyalnak,hogy nekik kellene eltartani a családot, és hát miből fogják, ha nincs meló stb. Így vannak kódolva!
Meg azért azt bele kell kalkulálni,hogy a te juttatásod sem lesz annyi, mint a fizud.
A fiam 9 hónapos és kb. havi 40-50 ezerbe van, egy normál szinten, de luxus nélkül!
Én is inkább várnék, de ez én vagyok!
Praktika szerintem nincs. Az én férjem magától akarta a babát, szerencsére nem kellett rábeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!